fbpx
Selecteer een pagina

Bestelformulier Table Stars Challenge versie 2020Table Stars Challenge

 

Table Stars Challenge is hét lesprogramma waarin kinderen de basisvaardigheden van de tafeltennissport krijgen aangereikt. De kinderen leren d.m.v. Challenge de basistechniek tafeltennis, de bijbehorende spel- en gedragsregels en ze leren hoe je een wedstrijd kunt tellen én spelen. Vraag het lespakket aan en ga aan de slag met deze Challenge!

Table Stars Challenge bestaat uit 7 niveaus waarbij de speler na ieder niveau examen doet. Elk niveau kan beschouwd worden als een ster voor op het diploma, oplopend in moeilijkheidsgraad. Als een speler geslaagd is voor het laatste examen dan is de speler klaar voor deelname aan een (starters)competitie. Dit betekent dat de speler de basistechnieken tafeltennis beheerst, voldoende kennis heeft over de basis spel- en gedragsregels én een wedstrijd kan spelen en tellen.

Aan de slag!
De benodigde producten zijn aan te vragen bij de Tafeltennisbond. Voor de verenigingen die liever zelf printen/drukken bieden we ook de mogelijkheid om alles digitaal te ontvangen.

Download hier het bestelformulier > insturen naar groot@tafeltennis.nl

Actie voor 2020: Gratis Challenge diploma én Table Stars T-shirt voor NTTB leden
De Tafeltennisbond stimuleert verenigingen om jeugdleden te werven op de basisschool d.m.v. Table Stars. Graag belonen we de verenigingen en (nieuwe) jeugdleden door het Challenge diploma én het Table Stars T-shirt gratis cadeau te doen. De voorwaarden:

  1. De vereniging maakt gebruik van Table Stars.
  2. Shirts zijn bedoeld voor (jonge) beginnende tafeltennissers, de shirts zijn verkrijgbaar tot maat volwassen S,
  3. Meld bij de contactpersoon Table Stars van de bond om welke speler het gaat, vermeld daarbij het bondsnummer en de maat van het T-shirt.
  4. Verzendkosten zijn voor rekening van de aanvrager.

Downloaden
Inspiratie opdoen voor jouw training? Denk eens aan deze oefenstof