fbpx
Selecteer een pagina

Table Stars Challenge is hét lesprogramma om beginnende tafeltennissers de basisvaardigheden van de tafeltennissport bij te brengen. Met Table Stars Challenge leren de kinderen de basistechniek tafeltennis, de bijbehorende spel- en gedragsregels en ze leren hoe je een wedstrijd kunt tellen én spelen. Vraag het lespakket aan en ga aan de slag met deze Challenge!

Table Stars Challenge bestaat uit 7 niveaus waarbij de speler na ieder niveau examen doet. Elk niveau kan beschouwd worden als een ster voor op het diploma, oplopend in moeilijkheidsgraad. Als een speler geslaagd is voor het laatste examen dan is de speler klaar voor deelname aan een (starters)competitie. Dit betekent dat de speler de basistechnieken tafeltennis beheerst, voldoende kennis heeft over de basis spel- en gedragsregels én een wedstrijd kan spelen en tellen.

Meer informatie over dit lesprogramma? Neem contact op met Lars Wildenborg, via wildenborg@tafeltennis.nl.

Aan de slag!
De benodigde producten zijn aan te vragen bij de Tafeltennisbond. Voor de verenigingen die liever zelf printen/drukken bieden we ook de mogelijkheid om alles digitaal te ontvangen. Neem hiervoor contact op met ondergetekende.

Bestelformulier Table Stars Challenge versie  > insturen naar hexspoor@tafeltennis.nl

Gratis Challenge lespakket én Table Stars T-shirt voor NTTB leden
We stimuleren de verenigingen om jeugdleden te werven op de basisschool. Speciaal voor de kinderen die dan ook lid worden van de vereniging én de NTTB geven we geven we per nieuw lid een gratis Challenge lespakket inclusief Table Stars shirt. Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden:

  1. De vereniging maakt gebruik van Table Stars.
  2. Shirts zijn bedoeld voor (jonge) beginnende tafeltennissers, de shirts zijn verkrijgbaar tot maat volwassen S.
  3. Meld bij de contactpersoon Table Stars van de bond om welke speler het gaat, vermeld daarbij het bondsnummer, shirtkleur & de maat van het shirt.
  4. Verzendkosten zijn voor rekening van de aanvrager.