fbpx
Selecteer een pagina

 

Johan Cruyff Foundation

 

Sinds 2014 werken de NTTB en de Johan Cruyff Foundation samen op het gebied van para-tafeltennis. Doel van de samenwerking is erop gericht om jongeren kennis te laten maken met de sport maar ook de ondersteuning van talenten staat hierin centraal.

De Johan Cruyff Foundation
De Johan Cruyff Foundation steunt en ontwikkelt sportactiviteiten voor kwetsbare kinderen, overal ter wereld. Met sportprojecten voor kinderen met een beperking, Cruyff Courts en Schoolpleinen14 geeft de Cruyff Foundation kinderen de ruimte om te sporten en te spelen. Ruimte waar zij zich kunnen ontwikkelen, ruimte om vrienden te maken én ruimte waar zij hun fysieke en mentale gezondheid kunnen verbeteren. Ruimte om het beste uit zichzelf te halen. Elke week geeft de Cruyff Foundation zo duizenden kinderen de ruimte om te sporten en te spelen. Want ieder kind verdient een gezonde toekomst.

Samenwerking Cruyff Foundation en NTTB
Laagdrempelig en door iedereen te beoefenen: Tafeltennis!
De tafeltennissport biedt met fun, wedstrijdsport en topsport een scala aan variaties waardoor een ieder zich kan ontwikkelen, zowel op fysiek als op sociaal gebied. Een belangrijke kern van onze sport is plezier en zelfvertrouwen. De samenwerking met de Cruyff Foundation biedt de NTTB kansen om dit te ontwikkelen, juist ook voor kinderen en jongeren met een beperking. Zo geven we samen kinderen de ruimte.

Lees hier meer over het verhaal van de samenwerking tussen de Cruyff Foundation.

 


 

Relevante links