Selecteer een pagina

Basisscholenkampioenschap: Table Stars the Battle

 

Het organiseren van een basisscholenkampioenschap is een goede manier om leden te werven en versterkt de naamsbekendheid van de vereniging. Ook organiseert de Tafeltennisbond jaarlijks een landelijke finale als verlengstuk van al die lokale kampioenschappen. Je vind hier alles wat je nodig hebt om een eigen basisscholenkampioenschap te organiseren evenals alle informatie over de landelijke finale.

Landelijke finale Table Stars the Battle op 30 mei
De Tafeltennisbond organiseert elk jaar de landelijke finale van het basisscholenkampioenschap onder de naam Table Stars the Battle op 30 mei. Alle kinderen die in het huidige schooljaar op de basisschool zitten, NTTB lid of niet, kunnen deelnemen aan het toernooi. In verschillende categorieën kan men zich kronen tot ‘’best tafeltennissende basisscholier van Nederland’’.

Op 30 mei 2020 vindt de landelijke finale van Table Stars the Battle plaats, de nieuwe locatie is TTVN in Nieuwegein. Zie het nieuwsbericht:
https://www.nttb.nl/vernieuwde-landelijke-finale-table-stars-the-battle-op-30-mei/

Meer informatie over de landelijke finale verschijnt op 1 februari 2020.

Een eigen basisscholenkampioenschap organiseren?
Het organiseren van een basisscholenkampioenschap is een goede manier om kinderen uit de omgeving te laten kennismaken met tafeltennis als wedstrijdsport. Ook levert het mooie promotie op voor zowel de tafeltennisvereniging als de tafeltennissport in het algemeen. Om verenigingen hierbij te ondersteunen stellen we diverse documentatie beschikbaar zoals een draaiboek, convocatie, kant- en-klare posters en andere handige documenten.

Klik hier voor meer informatie over het organiseren van een eigen basisscholenkampioenschap. (link per 1 februari 2020 beschikbaar)