fbpx
Selecteer een pagina

Basisscholenkampioenschap: Table Stars the Battle

Het organiseren van een basisscholenkampioenschap is een goede manier om leden te werven en zorgt voor goede lokale sportpromotie. Als verlengstuk van al die lokale kampioenschappen organiseert de Tafeltennisbond jaarlijks een landelijke finale waar wordt gestreden om de titel: ”Beste tafeltennissende basisscholier van Nederland”. Alles over het organiseren van een basisscholenkampioenschap en deelname aan de landelijke finale vind je op deze pagina.

 

 

Landelijke finale Table Stars the Battle 2024

De Nederlandse Tafeltennisbond organiseert jaarlijks de landelijke finale van het basisscholenkampioenschap onder de naam ‘’Table Stars The Battle’’. Na de succesvolle editie van 2023 gaan we ook in 2024 weer een finale organiseren. Deze finale wordt gespeeld op zaterdag 25 mei 2024 bij TTVN in Nieuwegein.

Alle kinderen die in het schooljaar 2023-2024 in groep 5, 6, 7 of 8 op de basisschool zitten, lid van een tafeltennisvereniging of niet, mogen deelnemen aan de finale. In verschillende categorieën strijden de kinderen individueel om de titel ‘beste tafeltennissende basisscholier van Nederland’. Bij deelname van grotere groepen leerlingen van de diverse basisscholen, wordt er mogelijk ook gespeeld voor de titel ‘de beste basisschool van Nederland’.

De landelijke finale van 2024 is toegankelijk voor iedereen, dus ook voor kinderen die niet vooraf hebben deelgenomen aan een lokaal basisscholenkampioenschap.

Verkorte informatie

Wat Landelijke finale van het basisscholenkampioenschap ‘The Battle’
Waar Tafeltennisvereniging TTVN, Heemraadsweide 13, 3437 CA Nieuwegein
Wanneer Zaterdag 25 mei 2024
Tijd Uiterlijk 09.30 uur aanwezig (09.00 deuren open)
   Aanvang 10.00 uur, einde rond 15.30 uur.
Wie Kinderen die in het schooljaar 2023-2024 in groep 5, 6, 7 of 8 op de basisschool zitten
Opzet Individueel (1 tegen 1), wedstrijden worden gespeeld in 2 of 3 games, zoveel mogelijk in 4-kampen, in 3 rondes (waar mogelijk).
Categorieën groep 5/6 jongens, groep 7/8 jongens (max 3 per groep per school/vereniging/organisatie)
  groep 5/6 meisjes, groep 7/8 meisjes (max 2 per groep per school/vereniging/organisatie)
Prijzen Nummers 1, 2 en 3 per categorie een beker, iedere deelnemer krijgt een leuk aandenken.

Inschrijven
Het inschrijfformulier is hier bijgevoegd. De inschrijving sluit op 6 mei 2024, of eerder bij bereiken van het maximale aantal van 128 deelnemers. Indien het maximale aantal deelnemers in een categorie is bereikt, word je op de reservelijst geplaatst. Kort na de sluiting worden de reserves geïnformeerd die alsnog kunnen meedoen.
Stuur het formulier op naar wildenborg@tafeltennis.nl

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met:

Lars Wildenborg
wildenborg@tafeltennis.nl
06-50 56 28 83

Uitnodiging
Inschrijfformulier
Convocatie inclusief opzet en regels

Een eigen basisscholenkampioenschap organiseren?
Het organiseren van een basisscholenkampioenschap is een goede manier om kinderen uit de omgeving te laten kennismaken met tafeltennis als wedstrijdsport. Ook levert het mooie promotie op voor zowel de tafeltennisvereniging als de tafeltennissport in het algemeen. Om verenigingen hierbij te ondersteunen stellen we diverse documentatie beschikbaar zoals een draaiboek, convocatie, kant- en-klare posters en andere handige documenten. Wil je hier gebruik van maken of heb je vragen over de organisatie van een basisscholentoernooi? Neem dan contact op met Lars Wildenborg via wildenborg@tafeltennis.nl.