fbpx
Selecteer een pagina

Basisscholenkampioenschap: Table Stars the Battle

 

Het organiseren van een basisscholenkampioenschap is een goede manier om leden te werven en zorgt voor goede lokale sportpromotie.  Als verlengstuk van al die lokale kampioenschappen organiseert de Tafeltennisbond jaarlijks een landelijke finale waar wordt gestreden om de titel: ”Beste tafeltennissende basisscholier van Nederland”. Alles over het organiseren van een basisscholenkampioenschap en deelname aan de landelijke finale vind je op deze pagina. 

Landelijke finale Table Stars the Battle 2021
De Tafeltennisbond organiseert ieder jaar de landelijke finale van het basisscholenkampioenschap onder de naam Table Stars the Battle. Alle kinderen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 die in het schooljaar 2020-2021 op de basisschool zitten, NTTB lid of niet, mogen deelnemen aan de finale. Wie wint er in zijn of haar eigen categorie en mag zich een jaar lang ‘beste tafeltennissende basisscholier van Nederland’ noemen?

Inschrijven is nog niet mogelijk, neem voor vragen en/of meer informatie over de landelijke finale contact op met Sven Groot via groot@tafeltennis.nl.

Een eigen basisscholenkampioenschap organiseren?
Het organiseren van een basisscholenkampioenschap is een goede manier om kinderen uit de omgeving te laten kennismaken met tafeltennis als wedstrijdsport. Ook levert het mooie promotie op voor zowel de tafeltennisvereniging als de tafeltennissport in het algemeen. Om verenigingen hierbij te ondersteunen stellen we diverse documentatie beschikbaar zoals een draaiboek, convocatie, kant- en-klare posters en andere handige documenten. Wil je hier gebruik van maken of heb je vragen over de organisatie van een basisscholentoernooi? Neem dan contact op met Sven Groot via groot@tafeltennis.nl.