fbpx
Selecteer een pagina

Table Stars op school

 

TableStars @School richt zich voornamelijk op de groepen 3 t/m 6 van de basisschool. De lesstof is voorzien van oefeningen die aansluiten bij deze leeftijdsgroepen en wordt in een circuitvorm aangeboden. Alle oefeningen zijn methodisch makkelijker of moeilijker te maken zodat ook de groepen 1,2 en 7,8 met Table Stars aan de slag kunnen gaan. Je kunt @school inzetten voor de invulling van een gymles, als naschools aanbod of als special event.

Omdat stimuleren en belonen voor kinderen erg belangrijk is, zijn de oefeningen kort, vlot en dynamisch. Het plezier moet voorop staan: niemand zit stil, iedereen doet mee!

Tafeltennis is voor kinderen jonger dan acht jaar een moeilijke sport om te leren. Dit komt omdat het voor hen motorisch lastig is om een bal in de lucht te raken. Dit betekent echter niet dat het geen zin heeft om jonge kinderen iets bij te brengen op het gebied van tafeltennis. Integendeel! Via oefeningen die aansluiten bij wat kinderen motorisch kunnen, maken zij via Table Stars op een speelse manier kennis met tafeltennisvaardigheden als ooghandcoördinatie, voetenwerk en fijn-motorische bewegingen, zoals mikken, raken en hooghouden.

Gratis Table Stars lesmap inclusief leskaarten
De Tafeltennisbond heeft een lesmap ontwikkeld waarin uitgelegd wordt hoe je Table Stars kunt inzetten. Je vind hier onder andere in terug: informatie over tafeltennis, uitleg over het geven van de Table Stars lessen, handige kant- en klare leskaarten en nog veel meer! Vraag de gratis lesmap aan bij de contactpersoon Table Stars.

Table Stars lespakket via NIJHA
In samenwerking met NIJHA is er een pakket samengesteld dat aansluit bij de Table Stars lesstof. De materialen zijn van hoge kwaliteit en bevorderen de ooghandcoördinatie en de fijne motoriek van een kind. Alle materialen zijn óók los verkrijgbaar via NIJHA. Bestel het Table Stars lespakket hier.

Table Stars Merchandise; 
Ter promotie van Table Stars biedt de Tafeltennisbond meerdere promotionele producten aan, enkele zijn ook gratis verkrijgbaar! Zo zijn er gave Table Stars diploma’s, stickers, ballonnen én shirts beschikbaar. Verenigingen/gemeenten kunnen gebruik maken van communicatie uitingen en lesgevers kunnen een echt Table Stars Trainers shirt aanschaffen.

Contact
Heeft u vragen over Table Stars? Neem dan contact op met Lars Wildenborg via wildenborg@tafeltennis.nl .