fbpx
Selecteer een pagina

 

Scheidsrechter 2

 

Deze opleiding/workshop is bedoeld voor oudere en/of landelijk spelende jeugd en alle volwassenen. Het bestaat uit een workshop met enkele opdrachten en wordt gegeven door de arbitragecoördinator of iemand anders op niveau 3 van je vereniging. Momenteel wordt de opleiding één keer per jaar door de NTTB aangeboden in de vorm van het Spelregelcafé. Als introomeis geldt dat het ‘spelregelbewijs’, SR1 via TafeltennisMasterz.nl behaald moet zijn.

Tijdens de workshop worden zaken als ‘een wedstrijd leiden’, ‘beslissingen durven nemen’ en ‘goed waarnemen’ behandeld zodat de spelregels bekend zijn en ook correct worden toepast. Ook leert men hoe men een wedstrijd ‘neutraal’ en objectief leidt, zonder dat teamgenoten of tegenstanders zich ‘benadeeld’ voelen.

Wie wil er nou geen leuke wedstrijden spelen en na afloop nog gezellig wat napraten onder het genot van een drankje? Dit is alleen al een goede reden om aan de slag te gaan met de opleiding SR2! Overigens zal op termijn dit diploma verplicht worden voor alle senioren en landelijk spelende jeugd.

 


 

Relevante links