fbpx
Selecteer een pagina

Table Stars materialen

 

Op deze pagina vindt u alle Table Stars materialen die de Tafeltennisbond aanbiedt. Naast deze materialen bieden we ook allerlei tafeltennismateriaal aan zoals tafeltennisbatjes met klein handvat, huferproofbatjes, PushPong batjes én verschillende soorten ballen. Ook hebben we een complete Table Stars merchandise lijn én kun je diverse materialen huren bij ons.

Om de Table Stars materialen zo goed en volledig mogelijk aan te kunnen bieden werkt de Tafeltennisbond nauw samen met enkele partners. Dit zijn Nijha, TT Sport en MJ Tafeltennis. In onderstaande bestellijst vindt u alle producten die de Tafeltennisbond aanbiedt. Neem voor vragen en/of meer informatie contact op met Tessa van Jole-Hexspoor.

Download hier de catalogus
Bestellijst Table Stars 

Table Stars lesmaterialen
De materialen zijn van hoge kwaliteit en bevorderen de oog- hand coördinatie en de fijne motoriek van een kind. In de bestellijst kunt u een compleet lespakket bestellen met alles erop en eraan. Indien u al in het bezit bent van enkele materialen kunt u óók diverse materialen los bestellen.

Batjes én balletjes
Om te kunnen tafeltennissen heeft u batjes en balletjes nodig. We bieden dan ook verschillende batjes aan: Batjes met klein handvat (ideaal voor basisschooljeugd), Hufterproofbatjes (van kunsstof gemaakt, gaan lang mee) en PushPong batjes (ideaal voor de kleintjes en schuiftafeltennis). Ook kun je tafeltennisballen bij ons bestellen, naast de ‘’gewone’’ ballen kun je ook effectballen bestellen.

Merchandise
De Tafeltennisbond heeft leuke Table Stars merchandise ontwikkeld dat ingezet kan worden voor meer uitstraling en promotie van de sport. Zo zijn er Table Stars diploma’s, stickers, ballonnen, bidons, kleding en omheiningen beschikbaar. In de bestellijst vind je hier een overzicht van, enkele worden zelfs gratis toegezonden!

Communicatie (materialen)
Ter promotie van Table Stars biedt de Tafeltennisbond flyers en posters aan. U kunt blanco posters/flyers downloaden en printen, u schrijft dan zelf de gewenste informatie op de poster. Verenigingen kunnen óók gebruik maken van de ‘’gratis’’ opmaak service. Stuur je gegevens toe naar de contactpersoon van Table Stars en wij maken de flyer/poster voor je op! Je ontvangt dan een kant-en-klaar digitaal drukbestand.

Table Stars poster (blanco)
Table Stars poster (voorbeeld)
Table Stars flyer (voorbeeld)