fbpx
Selecteer een pagina

 

Tafeltennistrainer 2

 

Tafeltennistrainer 2 is een echte trainersopleiding. Er wordt opgeleid tot trainer, met name jeugdtrainer. Men leert hier onder andere basiszaken over pedagogiek, didactiek, leiding geven en het voorbereiden en zelfstandig geven van trainingen of delen daarvan. Daarnaast worden natuurlijk ook de basistechnieken en -tactieken in het tafeltennis geleerd.

Deze opleiding bestaat uit 7 bijeenkomsten, enkele maanden stage lopen en het maken van enkele opdrachten in de praktijk. Tafeltennistrainer 2 is vooral geschikt voor mensen die beginnen met het trainersvak, bijvoorbeeld jeugd vanaf 16 jaar of vrijwilligers die al vaker bij de trainingen hebben geassisteerd.

Een Tafeltennistrainer 2 is vaak nodig tijdens lessen op scholen, tijdens trainingen op de club en kan ook uitvoerend lesgeven. Naast jonge en oudere jeugd wordt er ook aandacht besteed aan bepaalde doelgroepen zoals meisjes, parasporters of ouderen.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de gehele TT2 bedraagt € 658,50. Dat is inclusief de verplichte lesboeken die samen €63,50 kosten. In de webshop is het actuele aanbod te vinden van alle NTTB Opleidingen. Trainersopleidingen starten doorgaans in het najaar bij voldoende deelnemers.

We hebben de TT2 Opleiding in korte tijd op 5 plaatsen kunnen realiseren in 2021: in Rotterdam, Nijmegen, Apeldoorn, Limburg en Tilburg. De eerste bijeenkomst was een online meeting. Daarna houden we fysieke bijeenkomsten, indien mogelijk.

In het najaar van 2021 wordt een TT2 georganiseerd in Hilversum voor de Afdeling Midden. Aanmelden via het inschrijfformulier, betaling via de webshop.

Daarnaast is maatwerk mogelijk en worden initiatieven van afdelingen/verenigingen ondersteund. Neem hiervoor contact op.

 

 


 

Relevante links
Inschrijfformulier