fbpx
Selecteer een pagina

 

Tafeltennistrainer 2

 

Tafeltennistrainer 2 is een echte trainersopleiding. Er wordt opgeleid tot trainer, met name jeugdtrainer. Men leert hier onder andere basiszaken over pedagogiek, didactiek, leiding geven en het voorbereiden en zelfstandig geven van trainingen of delen daarvan. Daarnaast worden natuurlijk ook de basistechnieken en -tactieken in het tafeltennis geleerd.

Deze opleiding bestaat uit 7 bijeenkomsten, enkele maanden stage lopen en het maken van enkele opdrachten in de praktijk. Tafeltennistrainer 2 is vooral geschikt voor mensen die beginnen met het trainersvak, bijvoorbeeld jeugd vanaf 16 jaar of vrijwilligers die al vaker bij de trainingen hebben geassisteerd.

Een Tafeltennistrainer 2 is vaak nodig tijdens lessen op scholen, tijdens trainingen op de club en kan ook uitvoerend lesgeven. Naast jonge en oudere jeugd wordt er ook aandacht besteed aan bepaalde doelgroepen zoals meisjes, parasporters of ouderen.

Artikel_Marnik-Gommers_Trainen-van-Beginners_Aanleren-of-Stimuleren_v2.pdf

TT2_Opzet_cursus.pdf

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de gehele TT2 bedraagt € 658,50. Dat is inclusief de verplichte lesboeken die samen €63,50 kosten. In de webshop is het actuele aanbod te vinden van alle NTTB Opleidingen. Trainersopleidingen starten doorgaans in het najaar bij voldoende deelnemers.

We hebben de TT2 Opleiding in korte tijd op 8 plaatsen kunnen realiseren met een startdatum in 2021/2022: in Hilversum, Rotterdam, Nijmegen, Apeldoorn, Limburg, Tilburg, Alphen a/d Rijn en Eelde. Al deze opleidingen lopen nodig en/of zijn in de afrondende fase.

Planning
Najaar 2022 zullen in de regio’s Midden (Soest) en Oost (Lochem) een TT2 opleiding worden gestart. Meld je aan als je belangstelling hebt voor deelname aan deze opleidingen (inschrijven zonder direct te betalen is mogelijk).

Aanmelden via het inschrijfformulier, betaling via de webshop.

Aanmelden

Daarnaast is maatwerk mogelijk en worden initiatieven van afdelingen/verenigingen ondersteund. Neem hiervoor contact op.

Via het Sportakkoord zijn er mogelijkheden om een financiële tegemoetkoming in de opleidingskosten van de TT-2 opleiding te ontvangen. De aanvraag voor deze subsidie verloopt via de NTTB, in overleg met één van de deelnemende verenigingen. Dit betreft een bedrag van 2200 euro voor de gehele opleiding. Dit bedrag zal verdeeld worden onder de deelnemers die tijdig ingeschreven hebben na afronding van de opleiding.

Klik hier voor meer informatie over het Sportakkoord.

 

 


 

Relevante links
Inschrijfformulier