fbpx
Selecteer een pagina

 

Tafeltennisbegeleider 1

 

Tafeltennisbegeleider 1 is een cursus waar je in twee dagdelen kennismaakt met het begeleiden van jeugd. De cursus is geschikt voor ouders/verzorgers van jeugdleden, oudere jeugdleden en andere vrijwilligers die aan de slag willen met het begeleiden van de jeugd tijdens competitie en/of toernooien. De Tafeltennisbegeleider 1 wordt verzorgd door een gecertificeerde trainer met minimaal TT2 niveau.

Om de cursus succesvol af te ronden worden de volgende eisen gesteld:

  • Deelname aan de twee bijeenkomsten.
  • Behalen van spelregelbewijs (SR1).
  • Eindopdracht casussen.

De cursisten ontvangen tijdens de cursus de volgende documenten:

  • PowerPoint sheets van de twee bijeenkomsten.
  • Formulier eindopdracht casussen.
  • Digitaal boekje Jeugdbegeleiding Tafeltennis.

Als naslagwerk zijn er voor deze cursus verschillende boeken gebruikt. Het is niet verplicht om deze boeken aan te schaffen:

  • Tafeltennis, Begrijpen – Leren – Spelen.
  • Een pedagogisch sportklimaat, het realiseren van een positieve clubcultuur.

De cursusprijs bedraagt € 43,95.

 

Wij vragen alle cursisten van onze trainersopleidingen om een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen. Zie https://www.nttb.nl/vereniging/veilig-sporten/vog/ voor meer informatie over een veilig sportklimaat en voor de Regeling Gratis VOG voor sportverenigingen.
Alle cursisten dienen tijdens de cursus lid te zijn van de NTTB. Ouders/verzorgers zijn vaak geen lid van de vereniging. Voor deze cursisten verzoeken wij de vereniging, om voorafgaand aan de cursus, de cursist in NAS als verenigingslid te registeren. Na afronding van de opleiding kunnen cursisten die geen lid zijn van de vereniging eventueel afgemeld worden. Een voordeel van het NTTB-lidmaatschap is dat de opleiding geheel gratis is bij goedkeuring van de Sportakkoord aanvraag (i.p.v. de cursusprijs van 43,95 euro). Een ander voordeel van het NTTB-lidmaatschap is dat de ouder/verzorger als Non Playing Captain toegevoegd kan worden aan het team van zijn/haar kind voor het invullen van het wedstrijdformulier.

Neem contact op met opleidingen@tafeltennis.nl voor meer informatie of wanneer je een TT1 Opleiding wilt aanvragen bij je eigen vereniging. We maken dan maatwerk afspraken over de kosten, waarbij de kosten mogelijk zelfs vervallen als we hiervoor via het Sportakkoord een subsidie ontvangen. We streven er dan naar dat ook leden van omliggende verenigingen deel kunnen nemen aan deze TT1 cursus.

 

Meld je aan voor deze opleiding via onderstaand formulier:

Formulier tafeltennisbegeleider (TT1)