fbpx
Selecteer een pagina

 

Tafeltennistrainer 3

 

Tafeltennistrainer 3 is een opleiding tot verenigingstrainer. Dit is de opleiding waar in 11 bijeenkomsten veel wordt geleerd over tafeltennis: techniek, tactiek, organisatie, mentale aspecten en toernooivormen. Alles komt voorbij. Het is een complete en pittige opleiding.

Er wordt les gegeven aan kinderen, ouderen, gehandicapten, beginners en gevorderden. Dit is de meest complete opleiding voor mensen die echt van tafeltennis hun vak willen maken. De Tafeltennisbond zet niveau 3 trainers ook in voor haar opleidingen als docent, beoordelaar of begeleider. Tafeltennistrainers op niveau 3 zijn vaak de spil in een vereniging en een goede schakel tussen leden en bestuur.

Sinds het seizoen 2018-2019 biedt de Nederlandse Tafeltennisbond de opleiding op niveau 3 in een nieuw concept aan: De “compacte” Tafeltennistrainer 3 opleiding. De vernieuwde opleiding heeft de volgende doelstellingen:

– Looptijd opleiding verkorten: alle bijeenkomsten worden aangeboden in twee weekenden kort achter elkaar (1 à 2 weken ertussen) en na een half jaar stage doet iedereen praktijkexamen. Tussendoor wordt er nog een “terugkomdag” georganiseerd.

– Bereiken specifieke doelgroep: (oud-)eredivisiespelers, landelijke spelers met meer dan 10 jaar ervaring als (ongediplomeerd) trainer, ambitieuze Tafeltennistrainers 2 die bij voorkeur al minimaal 2 jaar ervaring hebben, etc. (een intakegesprek met positief advies kan voorwaarde zijn tot toelating).

Het inschrijfgeld voor de opleiding (compacte) Tafeltennistrainer 3 bedraagt € 795,–.  Wanneer je slaagt voor de opleiding ontvang je hiervan 25% terug. Daarbij komen de verplichte lesboeken die samen €58,50 kosten. Trainersopleidingen op niveau 3 starten doorgaans in september/oktober bij voldoende deelnemers.  Aanmelden kan via het inschrijfformulier onder aan de pagina. Daarbij kan direct betaald worden (wanneer de opleiding al is ingepland en op korte termijn van start gaat) of later via de Opleidingen Webshop. Betaling dient voorafgaand aan de opleiding zijn gerealiseerd.

Aanmelden via het inschrijfformulier, betaling via de webshop.

Daarnaast is maatwerk mogelijk en worden initiatieven van afdelingen/verenigingen ondersteund. Neem hiervoor contact op.

 


 

 

Relevante links