fbpx
Selecteer een pagina

Met het Table Stars Challenge lesprogramma kunnen jeugdtrainers (jonge) kinderen opleiden tot beginnend competitiespeler. In de workshop leren de jeugdtrainers alles over Table Stars Challenge en het lesgeven aan jonge jeugd.

Table Stars Challenge heeft als doel de kinderen spelenderwijs de basisfacetten van de tafeltennissport aan te leren, zodat ze klaar zijn voor de (starters)competitie. Met Challenge leren de kinderen de basistechnieken tafeltennis aan, ze leren de spelregels kennen en ze leren hoe je een wedstrijd kunt spelen én tellen.

Workshop aanvragen
De workshop kan op aanvraag georganiseerd worden bij jou op de vereniging. We helpen je bij de aanvraag van een Sportakkoord subsidie. Bij goedkeuring hiervan bieden we deze workshop gratis aan voor de leden van je vereniging. Ook leden van andere verenigingen kunnen dan gratis aansluiten. Interesse? Neem contact op met Lars Wildenborg.

De Table Stars Challenge workshop
De workshop neemt ongeveer 2,5 uur in beslag, het grootste deel van de tijd vindt plaats in de zaal en is zeer praktijkgericht. De workshop is geschikt voor personen met én zonder trainersdiploma. Voor gediplomeerde trainers telt de deelname aan de workshop mee voor hun licentiebehoud.

Wil je ook de trainers op jouw club scholen om met jonge jeugd & Table Stars Challenge te werken? Neem contact op met Lars Wildenborg.

Meer informatie over Table Stars Challenge vind je hier.