fbpx
Selecteer een pagina

Table Stars op de club

 

TableStars @theclub is het tweede instapmoment in de leerlijn Table Stars. Het is dan ook een vervolg op de @school lessenreeks. Idealiter maken kinderen op school kennis met tafeltennis, maar het is natuurlijk zonde als het daarbij blijft. Het is belangrijk dat kinderen (blijven) sporten en een verenigingslidmaatschap bevordert dit. Daarom heeft de Tafeltennisbond TableStars @theclub ontwikkeld.

De lessen van TableStars @theclub zijn bedoeld om een brug te slaan tussen de lessen op de basisschool en de ‘echte training’ op de club. Vaak zijn (jonge) kinderen nog niet vaardig genoeg om direct ‘’ te tafeltennissen’’. Door @theclub lesstof aan te bieden verkleint een vereniging op deze manier de overgang tussen TableStars @school en een ‘echte training’.

Trainingsles
De opzet van de @theclub lessen zijn anders georganiseerd dan die van @school. De les start met een korte speelse warming-up, daarna volgt een balgewenningsoefening, een kern in circuitvorm en de les wordt afgesloten met een eindspel. Hiermee wordt er al een stap gemaakt naar een echte tafeltennistraining.

Gratis Table Stars lesmap inclusief leskaarten @theclub
In de Table Stars lesmap wordt uitgelegd hoe je Table Stars kunt geven. Je vindt hier onder andere in terug: informatie over tafeltennis, uitleg over de vervolglessen @the_club, handige kant- en klare leskaarten, tips voor de vervolglessen en nog veel meer! Vraag de gratis lesmap aan bij de contactpersoon Table Stars.

Contact
Heb je vragen over Table Stars? Neem dan contact op met Lars Wildenborg via wildenborg@tafeltennis.nl