fbpx
Selecteer een pagina

 

TS trainer workshop

 

Leer in één avond alles over Table Stars en wordt een echte Table Stars trainer! De workshop ‘’Table Stars Trainer’’ is vooral geschikt voor oudere jeugdleden, ouders van jeugdleden, verenigingsvrijwilligers, TT1-begeleiders of TT2 trainers.

Veel verenigingen zitten te springen om nieuwe vrijwilligers en trainers, helemaal als het gaat om het werven, opvangen en behouden van de jongste jeugd. Het opleiden van nieuwe trainers  is van groot belang voor het bestaansrecht van een vereniging. Tijdens de workshop worden de Table Stars onderdelen in praktijkvorm uitgelegd, krijgen de deelnemers tips en trucs aangereikt, wordt het onderwerp didactiek besproken en worden de deelnemers bijgepraat over de verdere ontwikkelingen op Table Stars gebied (promotiematerialen, The Battle, clinics op scholen, etc.). Hieronder wat informatie over de workshop zelf.

 

Workshop aanvragen
De workshop kan op aanvraag georganiseerd worden bij jou op de vereniging. We helpen je bij de aanvraag van een Sportakkoord subsidie. Bij goedkeuring hiervan bieden we deze workshop gratis aan voor de leden van je vereniging. Ook leden van andere verenigingen kunnen dan gratis aansluiten. Interesse? Neem contact op met Lars Wildenborg via wildenborg@tafeltennis.nl

 

De Table Stars trainers workshop
De workshop zelf heeft de omvang van 2 tot 3 uur, afhankelijk van de specifieke invulling van de workshop en het aantal deelnemers (gericht op de vraag/behoefte van de vereniging). In overleg tussen de vereniging en de workshopleider kan een moment worden ingepland. De workshop is geschikt voor personen met én zonder trainersdiploma. Denk hierbij aan oudere jeugdleden, ouders van jeugdleden, TT-1 begeleiders of TT2 trainers. Deelnemers zonder praktijkervaring wordt verzocht voorafgaand aan de workshop een beetje ervaring op te doen door enkele trainingen / wervingslessen bij te wonen. Indien er TT3, 4 of 5 trainers de workshop willen bijwonen dan is dat uiteraard ook mogelijk. De Tafeltennisbond is ook op zoek naar ervaren trainers die de workshop zelf kunnen verzorgen. Het bijwonen van de workshop levert ook punten op voor licentiebehoud tt2 en tt3.