fbpx
Selecteer een pagina

 

Bijscholingen toernooileiders

 

Naast het behalen van een diploma is het bijhouden van de opgedane kennis en vaardigheden ook erg belangrijk voor de ontwikkeling van toernooileiders. De NTTB biedt regelmatig bijscholingen aan met verschillende actuele onderwerpen. Het volgen van bijscholingen draagt bij aan licentiebehoud.

In het toernooileiderslicentiereglement staat precies wat een toernooileider kan doen om te voldoen aan de voorwaarden voor licentiebehoud. Meer informatie over toernooileiderslicenties is te vinden op de betreffende pagina.

Hieronder een overzicht van bijeenkomsten of bijscholingen die voldoen voor het toernooileiderslicentiereglement georganiseerd door de NTTB:

Landelijke/regionale bijscholingen waaronder:.

De agenda van NOC*NSF is ook zichtbaar in de agenda van de NTTB, dus voor een volledig overzicht daar worden gekeken.

Overige mogelijkheden
Deelname nationale en internationale congressen, waaronder het NTTB verenigingscongres.

Deelname aan cursussen gerelateerd aan het vakgebied.

Zelf opgezette intervisie met toernooileiders op hetzelfde niveau (let op: hieraan zijn voorwaarden verbonden).

Voor een aantal bijeenkomsten geldt een inschrijfvoorwaarde en inschrijfgeld. Dat laatste kan verschillen per organisator en de deskundigheid van de spreker.

Voor die bijeenkomsten waarvan de NTTB niet de organisator is geldt dat de deelnemer zelf het bewijs van deelname voorlegt aan de NTTB. In dat geval of voor andere zaken kunnen vragen worden gemaild naar opleidingen@tafeltennis.nl.