fbpx
Selecteer een pagina

NTTB App: ledenpas en wedstrijdformulier

De NTTB App is in de toekomst hét directe communicatiekanaal van de sport naar haar leden. In de ideale situatie heeft elk NTTB-lid de app op zijn telefoon.

De NTTB App is in de zomer van 2020 geïntroduceerd en kent vanaf de start als twee belangrijkste functies:

  1. (Digitale) Ledenpas
  2. (Digitaal) WedstrijdFormulier

Op deze webpagina is informatie te vinden die relevant is voor bonds- en verenigingsfunctionarissen die in hun rol te maken hebben met leden- en of wedstrijdadministratie. Informatie die relevant is voor de spelers/leden zelf is te vinden op de speciale pagina op tafeltennis.nl.

 

Digitale Ledenpas

De ledenpas op de NTTB App is, net als de fysieke ledenpas, een officieel lidmaatschapsbewijs. De fysieke ledenpassen blijven geldig, maar worden niet meer uitgegeven. Nieuwe leden ontvangen geen pasje, net als bestaande leden bij verlies of beschadiging. Leden met een bestaand pasje hebben de keuze om de digitale versie of fysieke versie te gebruiken. De verwachting is dat na enige tijd de pasjes niet meer gebruikt worden.

De digitale ledenpas op de NTTB App is beschikbaar in de Appstore en Google Play store. Registreren door de leden zelf verloopt via het aanmelden met het e-mailadres zoals dat is geregistreerd in de NTTB Administratie (NAS)Ledenadministrateurs is gevraagd e-mailadressen van nieuwe en bestaande leden op te voeren, waardoor inmiddels van het grootste deel van de leden het e-mailadres bekend is.

Voordelen
Het afschaffen van de fysieke ledenpas is duurzaam en bespaart tijd en geld, niet alleen voor de NTTB, maar ook voor de verenigingen die geen administratiekosten meer hoeven te betalen bij de aanvraag van een vervangende ledenpas in geval van beschadiging of vermissing.
Het lid hoeft geen extra pasje bij zich te dragen, maar heeft het altijd bij zich. De digitale ledenpas bevat bovendien meer en actuele informatie over het lidmaatschap en leden kunnen zelf hun e-mailadres en privacy-instellingen aanpassen.

PAGINA MET VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE LEDENPAS OP TAFELTENNIS.NL

 

Digitaal WedstrijdFormulier

Het digitale wedstrijdformulier in de NTTB App is in de najaarscompetitie van 2020 als pilot getest. Na een periode van offline testen door een beperkt aantal gebruikers, was er sprake van een live-test.  Beoogd was om met veel wedstrijden, veel gebruikers en een koppeling met de wedstrijdadministratie, ervoor te zorgen dat de app een echte test onderging en kon worden aangepast om het papieren formulier geheel te vervangen. Door Corona lag de competitie al snel stil en is besloten de pilot voort te zetten in najaar 2021.

In de najaarscompetitie 2021 blijft het papieren wedstrijdformulier het officiële document. De afspraken rondom de competitie zijn daarmee ongewijzigd. Denk hierbij onder andere aan het verwerken van de uitslagen, aan het verzetten van wedstrijden en aan de boetelijst. Voor de wedstrijdsecretarissen van de verenigingen en voor de competitieleiders verandert er nog niet veel.

INFORMATIE VOOR LEDEN OVER HET DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER

PAGINA MET VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER OP TAFELTENNIS.NL

 

Helpdesk NTTB App

Deze Helpdesk is voor alle technische vragen rondom de NTTB App en het DWF.
Voor inhoudelijke vragen betreffende de competitie kunnen spelers contact opnemen met de wedstrijdsecretaris van de eigen vereniging. Wedstrijdsecretarissen kunnen contact opnemen met de betreffende competitieleider.

– e-mailadres: DWF@tafeltennis.nl [Ineke de Graaf en Wianke Overbeeke]

– 06 28913549.: in het weekend en op avonden (voorkeur Whatsapp; telefonisch doordeweeks tussen 19.00 en 20.00 uur) [Wianka Overbeeke].

– 06 48400305: maandag tot en met vrijdag tijdens kantoortijden (voorkeur Whatsapp, telefonisch mag ook) [Marthijn van der Wal].