fbpx
Selecteer een pagina

NTTB App: ledenpas en wedstrijdformulier

De NTTB App is hét directe communicatiekanaal van de sport naar haar leden. In de ideale situatie heeft elk NTTB-lid de app op zijn telefoon.

De NTTB App is in de zomer van 2020 geïntroduceerd en kent als twee belangrijkste functies:

  1. (Digitale) Ledenpas
  2. (Digitaal) WedstrijdFormulier

Op deze webpagina is informatie te vinden die relevant is voor bonds- en verenigingsfunctionarissen die in hun rol te maken hebben met leden- en of wedstrijdadministratie. Informatie die relevant is voor de spelers/leden zelf is te vinden op de speciale pagina op tafeltennis.nl.

 

Digitale Ledenpas

De ledenpas op de NTTB App is, net als de fysieke ledenpas, een officieel lidmaatschapsbewijs. De fysieke ledenpassen blijven geldig, maar worden niet meer uitgegeven. Nieuwe leden ontvangen geen pasje, net als bestaande leden bij verlies of beschadiging. Leden met een bestaand pasje hebben de keuze om de digitale versie of fysieke versie te gebruiken. De verwachting is dat na enige tijd de pasjes niet meer gebruikt worden.

De digitale ledenpas op de NTTB App is beschikbaar in de Appstore en Google Play store. Registreren door de leden zelf verloopt via het aanmelden met het e-mailadres zoals dat is geregistreerd in de NTTB Administratie (NAS)Ledenadministrateurs is gevraagd e-mailadressen van nieuwe en bestaande leden op te voeren, waardoor inmiddels van het grootste deel van de leden het e-mailadres bekend is.

Voordelen
Het afschaffen van de fysieke ledenpas is duurzaam en bespaart tijd en geld, niet alleen voor de NTTB, maar ook voor de verenigingen die geen administratiekosten meer hoeven te betalen bij de aanvraag van een vervangende ledenpas in geval van beschadiging of vermissing.
Het lid hoeft geen extra pasje bij zich te dragen, maar heeft het altijd bij zich. De digitale ledenpas bevat bovendien meer en actuele informatie over het lidmaatschap en leden kunnen zelf hun e-mailadres en privacy-instellingen aanpassen.

PAGINA MET VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE LEDENPAS OP TAFELTENNIS.NL

 

Digitaal WedstrijdFormulier

Sinds de najaarscompetitie 2023 zijn alle NTTB competities definitief overgestapt op het gebruik van het Digitaal Wedstrijdformulier in de NTTB App. Alle competitie-uitslagen en standen worden daarin vastgelegd. Papieren wedstrijdformulieren worden dan niet meer gebruikt. (Je kan deze wel als hulp gebruiken bij het opschrijven van de standen.).
Nieuwe wedstrijdboekjes (met doordruk) kunnen nog worden besteld zolang de voorraad strekt. We faciliteren dat alle wedstrijdformulieren digitaal beschikbaar zijn zodat deze uitgeprint kunnen worden. Een doordruk-exemplaar is niet meer noodzakelijk.

Wat levert het ons allemaal op?

  • Een moderne manier van het bijhouden van wedstrijduitslagen, die aansluit bij de reglementen.
  • Actuelere overzichten van uitslagen en standen.
  • De rol van de wedstrijdsecretaris wordt veel makkelijker. Als het DWF volledig ingevoerd is heeft hij/zij veel minder werk.
  • Besparing van portikosten.

INFORMATIE VOOR LEDEN OVER HET DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER

PAGINA MET VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER OP TAFELTENNIS.NL

 

Helpdesk NTTB App

Deze Helpdesk is voor alle technische vragen rondom de NTTB App en het DWF.
Voor inhoudelijke vragen betreffende de competitie kunnen spelers contact opnemen met de wedstrijdsecretaris van de eigen vereniging. Wedstrijdsecretarissen kunnen contact opnemen met de betreffende competitieleider.

Onze helpdesk is beschikbaar en heeft 3 belangrijke functies:

  • De helpdesk helpt leden die nog technische problemen ondervinden met het gebruik van de NTTB App.
  • De helpdesk is doorgeefluik richting de ontwikkelaar van de NTTB App voor mogelijke problemen die zich nog voordoen.
  • De helpdesk verzamelt wensen die betrekking hebben op het gebruikersgemak.

De app is beschikbaar in de Appstore en Google Play Store. We actualiseren regelmatig de Q&A op https://tafeltennis.nl/competitie/nttbapp-dwf-qas/

– e-mailadres: DWF@tafeltennis.nl

– 06 2891 3549: in het weekend en op avonden (voorkeur Whatsapp; telefonisch doordeweeks tussen 19.00 en 20.00 uur) [Wianka Overbeeke].

– 06 4840 0305 (kantooruren) [Marthijn van der Wal]