fbpx
Selecteer een pagina

 

 Tafeltennistrainer 5

 

De opleiding Tafeltennistrainer 5 leidt op tot bondscoach en wordt georganiseerd door NOC*NSF. De NTTB verzorgt het tafeltennis technische gedeelte.  Toelating is alleen mogelijk op voordracht van het Hoofd Opleidingen en de Technisch Directeur van de NTTB. Er moet ook zicht zijn op een mogelijke aanstelling als bondscoach om deel te kunnen nemen.

Bij interesse kan dit gemeld worden via opleidingen@tafeltennis.nl.  Er bestaat een lijst met geïnteresseerden maar gezien de strenge eisen vanuit zowel NOC*NSF als de NTTB biedt dat geen garantie tot voordracht of zelfs toelating. Meer informatie is te vinden op www.topcoach5.nl

Wij vragen alle cursisten van onze trainersopleidingen om een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen. Zie https://www.nttb.nl/vereniging/veilig-sporten/vog/ voor meer informatie over een veilig sportklimaat en voor de Regeling Gratis VOG voor sportverenigingen.
Alle cursisten dienen lid te zijn van de NTTB. Als je geen lid bent van een vereniging, dan kun je persoonlijk lid worden van de NTTB, zie https://www.nttb.nl/aanmelden-persoonlijk-lid/. In dat geval kun je contact opnemen met jong@tafeltennis.nl voor de aanvraag van een VOG.

 


 

Relevante links