fbpx
Selecteer een pagina

 

VERENIGINGSONTWIKKELING

Samen bouwen aan de toekomst van jouw vereniging

We helpen verenigingen die zich willen ontwikkelen. Dit gaat verder dan onze algemene verenigingsondersteuning, waar we vooral een adviserende rol vervullen, hulpvragen beantwoorden, een aantal (collectieve) services/diensten verlenen en verenigingen wegwijs maken waar nodig. Al deze diensten zijn op onze verenigingsondersteuning-pagina terug te vinden. 

Verenigingsontwikkeling is gericht op de ontwikkeling van de vereniging. We helpen verenigingen die ambities en de drive hebben om zich te willen ontwikkelen en waar groeipotentieel aanwezig is. Dit alles vanuit een gezonde basis: er zijn bestuurders en kaderleden die zich willen inzetten voor de ontwikkeling van hun vereniging. Samen op weg naar een toekomstbestendige vereniging!

Hieronder staat weergegeven welke rol wij als Tafeltennisbond hierin kunnen spelen. 

 

Hoe kunnen we je vereniging helpen? We denken graag met je mee om de weg te vinden naar bij je vereniging passende ondersteuning. Hierbij kunnen we in veel gevallen gebruik maken van de extra mogelijkheden die het Nationaal Sportakkoord en/of Rabo Clubsupport biedt.

Tafeltennisspecifiek

Voor tafeltennisspecifieke ondersteuning ga je natuurlijk als eerste naar je eigen sportbond. Denk hierbij aan ledenwerving en behoud, opleidingen en workshops.

Lees Meer…>>>

 

Sportgeneriek

Voor algemene verenigingsthema’s helpen we clubs om te kijken wat het beste aansluit bij de huidige situatie, ambities en mogelijkheden van de club.

Lees Meer…>>>

 

Lokaal sportakkoord

In vrijwel het gehele land zijn lokale Sportakkoorden afgesloten. We adviseren en begeleiden onze clubs om zich hierbij aan te sluiten en hier gebruik van te maken.

Lees meer…>>>

 

 

Contact


Relevante websites & downloads

https://www.sportakkoord.nl/
https://nocnsf.nl/sportakkoord/sportakkoordvoor-clubs
Rabo Clubsupport 
Clubbase.nl
NTTB Kenniscentrum