fbpx
Selecteer een pagina

 

VERENIGINGSONTWIKKELING

Verenigingsontwikkeling

Samen bouwen aan de toekomst van jouw vereniging

We helpen verenigingen die zichzelf willen ontwikkelen in hun ontwikkeling. Verenigingen die ambities en de drive om te ontwikkelen hebben en waar groeipotentieel aanwezig is. Dit alles vanuit een gezonde basis: er zijn bestuurders en kaderleden die zich willen inzetten voor de ontwikkeling van hun vereniging.

Lees hier verder

Sportakkoord Ondersteuning

Het Sportakkoord is onderdeel van Verenigingsontwikkeling. Lees algemene informatie over het sportakkoord in de Inleiding; over de ondersteuningsvormen die de NTTB aanbiedt; of vraag direct advies of een service aan.

Inleiding Sportakkoord

NTTB Sportakkoord Services – Ondersteuningsvormen

Service of advies aanvragen

Overzicht aanbod Workshops Clinics Begeleidingstrajecten
Week van de Verenigingsontwikkeling

Week van de Verenigingsontwikkeling 14-17 maart 2022

Sinds 2019 zetten we door middel van Verenigingsontwikkeling intensiever in om de verenigingen de helpende hand te bieden. Zo hebben we de afgelopen jaren ca. 40 verenigingen kunnen bereiken en intensiever kunnen ondersteunen met diverse vraagstukken en ontwikkelbehoeftes. Ook dit jaar liggen er weer veel kansen voor jouw vereniging om een stapje extra te zetten!

Met de ‘Week van de Verenigingsontwikkeling’ inspireren en informeren we over ons Verenigingsontwikkeling programma. Dit deden we door elke avond korte digitale sessies te organiseren. Over ondersteuningsvormen die we mede dankzij het Sportakkoord aan kunnen bieden.

Alle presentaties bekijken