fbpx
Selecteer een pagina

Table Stars clinic aanvragen

De Tafeltennisbond kan door haar brede netwerk met verenigingstrainers en andere professionals zoals MJ Tafeltennis ondersteuning bieden bij het vinden van een geschikte lesgever voor het verzorgen van een tafeltennisclinic op school. Er zijn ook mogelijkheden om een professional van bond in te zetten, eventueel in combinatie met een TeamNL speler. Neem voor vragen/meer informatie contact op met Sven Groot via groot@tafeltennis.nl.

Speciale kortingsactie voor verenigingen: Laat MJ Tafeltennis een Table Stars clinic verzorgen op een school bij jou in de buurt!
Tafeltennisverenigingen kunnen MJ Tafeltennis inhuren om een Table Stars clinic te verzorgen bij een basisschool in de buurt, kosten € 225,-. Als er kinderen lid worden n.a.v. de clinic dan krijg je zelfs nog meer korting! Het werven van jeugdleden is van groot belang voor de continuïteit van een vereniging. Daarom vindt de Tafeltennisbond het belangrijk om clubs hierbij te helpen,  MJ Tafeltennis zet gegarandeerd een fantastische clinic neer. Jaarlijks zijn er een maximum aantal clinics via de kortingsactie verkrijgbaar, als je gebruik wilt maken van de actie kun je contact opnemen met Sven Groot via groot@tafeltennis.nl. Let op, onderstaande voorwaarden zijn van toepassing.

Voorwaarden kortingsactie

– De clinic wordt gegeven door één professional van MJ Tafeltennis (Mark of Jeroen)
– De clinic vindt plaats in 2020.
– De clinic wordt gegeven op de basisschool (groep 3 t/m 8), onder schooltijd.
– De clinic bestaat uit 1 dagdeel (ochtend of middag) of 2 dagdelen (ochtend & middag).
– De vereniging levert minimaal 2 trainers/begeleiders die assisteren bij de clinic.
– De vereniging biedt een vervolgactiviteit aan, ná de clinic op de club. Hiervoor kunnen de Table Stars flyers en posters ingezet worden om promotie te maken / kinderen iets mee te geven na afloop van de clinic.
– Eigen bijdrage club: Eén dagdeel kost € 175,- en twee dagdelen € 225,-
– Nieuwe jeugdleden bij de club? Korting! Je vereniging kan korting verdienen op de eigen bijdrage. Is de clinic zo leuk geweest en heeft jouw vereniging er ook alles aan gedaan om de kinderen te binden aan je vereniging, dan kan de volgende korting verdiend worden. Nieuwe leden binnen 2 maanden na de Table Stars clinic:

– 1-5 nieuwe jeugdleden: €25 korting
– 6-10 nieuwe jeugdleden: €50 korting
– 11 of meer nieuwe jeugdleden: €75 korting

Facturatie van de clinic volgt dus 2 maanden na uitvoering van de activiteit.

Table Stars bidon!
Alle kinderen die lid worden van de vereniging ontvangen een gave Table Stars bidon! (verzendkosten & verspreiding via de vereniging). 

Wil je meer informatie over Table Stars en de nieuwe product catalogus, kijk dan even op de Table Stars pagina.