fbpx
Selecteer een pagina

Table Stars XL Clinic aanvragen

De Tafeltennisbond kan door haar brede netwerk met verenigingstrainers en andere professionals zoals MJ Tafeltennis ondersteuning bieden bij het vinden van een geschikte lesgever voor het verzorgen van een tafeltennisclinic op school. Er zijn ook mogelijkheden om een professional van bond in te zetten, eventueel in combinatie met een TeamNL speler. Neem voor vragen/meer informatie contact op met Sven Groot via groot@tafeltennis.nl.

Stimuleringssubsidie van €100,- voor verenigingen: Laat MJ Tafeltennis een Table Stars clinic XL verzorgen op een school bij jou in de buurt!
In MJ Tafeltennis hebben we een partner gevonden die uitblinkt in het verzorgen van schoolclinics. Met de Table Stars clinic XL krijgt de school gegarandeerd een gave gymles en bovendien neemt MJ Tafeltennis ook alle materialen (tafels, batjes, ballen, spellen) mee dus kan de clinic op iedere gymlocatie plaatsvinden. In 2021 kunnen we aan tien verenigingen een stimuleringssubsidie geven van €100,- op de clinic waardoor de gemiddelde kosten voor de vereniging uitkomt op €300,-. 

Digitale sessie ‘ledenwerving’
Met alleen de schoolclinic ben je er nog niet, er zal meer gedaan moeten worden om de kinderen van schoolclinic naar de club te krijgen. Middels een gratis digitale sessie deelt NTTB collega Sven Groot zijn ervaringen (en die van andere clubs zoals deze aanpak van TTV Trias en deze aanpak van SHOT) om de vereniging te ondersteunen tijdens de voorbereidingen van het ledenwerfproject.

Als je gebruik wilt maken van de stimuleringssubsidie inclusief digitale sessie ledenwerving kun je contact opnemen met Sven Groot via groot@tafeltennis.nl. Let op, onderstaande voorwaarden zijn van toepassing.

Voorwaarden stimuleringssubsidie

  1. De clinic wordt gegeven door één professional van MJ Tafeltennis (Mark of Jeroen);
  2. De clinic vindt plaats in 2021;
  3. De clinic wordt gegeven op de basisschool (groep 3 t/m 8), onder schooltijd;
  4. De clinic bestaat uit 2 dagdelen (ochtend & middag).
  5. De vereniging levert minimaal 2 trainers/begeleiders die assisteren bij de clinic, die bij voorkeur ook aanwezig zijn bij de vervolglessen op de club.
  6. De vereniging biedt een vervolgactiviteit aan dat plaats vindt binnen 3 weken na de schoolclinic. Hiervoor kunnen eventueel de Table Stars flyers en posters ingezet worden om promotie te maken / kinderen iets mee te geven na afloop van de clinic;
  7. De vereniging vraagt de clinic aan via bij Sven Groot;
  8. De vereniging neemt zelf de kosten van de clinic op zich (gemiddeld €400,-) en ontvangt na afloop €100,- subsidie van de NTTB

Table Stars bidon!
Alle kinderen die lid worden van de vereniging ontvangen een gave Table Stars bidon! (verzendkosten & verspreiding via de vereniging). 

Wil je meer informatie over Table Stars en de nieuwe product catalogus, kijk dan even op de Table Stars pagina.