fbpx
Selecteer een pagina

Tafeltennisclinic voor op de basisschool aanvragen

De Tafeltennisbond kan door haar brede netwerk met verenigingstrainers en andere professionals zoals MJ Tafeltennis – Events ondersteuning bieden bij het vinden van een geschikte lesgever voor het verzorgen van een tafeltennisclinic op school. Er zijn ook mogelijkheden om een professional van de bond in te zetten. Neem voor vragen/meer informatie contact op met Lars Wildenborg via wildenborg@tafeltennis.nl.

Table Stars XL clinic door MJ Tafeltennis – Events
In MJ Tafeltennis – Events hebben we een partner gevonden die uitblinkt in het verzorgen van schoolclinics. Met de Table Stars clinic XL krijgt de school gegarandeerd een gave gymles en bovendien neemt MJ Tafeltennis ook alle materialen (tafels, batjes, ballen, spellen) mee dus kan de clinic op iedere gymlocatie plaatsvinden. Op hun site lees je wat zij zoal kunnen bieden.

Table Stars clinic door trainer via de Tafeltennisbond
Via/van de Tafeltennisbond kan er een lesgever ingehuurd worden die tafeltennismateriaal meeneemt (exclusief tafels). De clinic is sowieso voor groep 3 t/m 8 mogelijk, ook voor groep 1 en 2 zijn er mogelijkheden via het lesprogramma Schuiftafeltennis. De kosten per dag zijn €250,- exclusief reiskosten.

Zelf aan de slag met onze lesstof
Een lesgever van de eigen vereniging kan ook zelf aan de slag gaan met de lesstof van Table Stars en/of Schuiftafeltennis.  Geen ervaring of kennis? Neem dan deel aan een scholing en vraag de workshop Table Stars trainer aan.

Wil je meer informatie over Table Stars en de nieuwe product catalogus, kijk dan even op de Table Stars pagina.