fbpx
Selecteer een pagina

 

VERENIGINGSONDERSTEUNING

Verenigingsontwikkeling

Verenigingsmonitor

Met de Verenigingsmonitor ontstaat een beter beeld van verenigingen op het gebied van onder andere sportparticipatie, beleid, technische zaken, doelgroepen, financiën en accommodatie. Voor zowel bond als vereniging.

Link

Rabo Clubsupport

Ambitie voor je club? Meld je aan voor Rabo ClubSupport. Het programma Rabo ClubSupport kan jou helpen met kennis en kunde om jouw clubambitie waar te maken. Deelname aan het programma is geheel gratis. Rabo ClubSupport is van en voor jou! Rabo ClubSupport is een initiatief van NOC*NSF, LKCA en Rabobank.

Meer info over Rabo ClubSupport vind je hier.

Algemene Ondersteuning

Accommodatie-advies
Collectieve regelingen
Collectieve Verzekeringen

De Nederlandse Tafeltennisbond heeft een aantal collectieve verzekeringen afgesloten voor haar verenigingen en leden:

  1. AON Sportverzekering: Aansprakelijkheid
  2. AON Sportverzekering: Ongevallen
  3. Bestuursaansprakelijkheid
  4. Collectieve Ziektekostenverzekering Zilveren Kruis
Financiële ondersteuning

Landelijk steunfonds
Het fonds is in 1991 opgericht door de NTTB en is bedoeld om verenigingen financieel te ondersteunen bijvoorbeeld bij het verbeteren van de accommodatie. Kijk hiervoor ook naar de Subsidieregeling ‘stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties’ (BOSA)

Sam& voor alle kinderen
Zijn er leden met een achterstand in de contributiebetaling? Ken je een ouder met weinig geld of ken je een kind dat opgroeit in deze situatie, kijk dan op de website wat verschillende fondsen, waaronder het Jeugdfonds Sport&Cultuur, voor deze doelgroep kan betekenen.

Volwassenenfonds Sport en Cultuur
Sinds 2020 is er ook een Volwassenenfonds Sport en Cultuur voor volwassenen

Stimuleringsbudget
Het stimuleringsbudget (maximaal €850,-) kan aangevraagd worden door sport- en beweegaanbieders

Sportsubsidiedatabase van het Kenniscentrum Sport
De sportsubsidie database biedt een specifiek overzicht van alle sportgerelateerde subsidiemogelijkheden in Nederland. Registreer je op de website en zoek in meer dan 1000 regelingen. Heb je een project met maatschappelijke waarde, dan kan je ondersteuning bij het zoeken naar fondsen aanvragen bij Dennis Rijnbeek, hoofd Marketing, Communicatie en Fondswerving.

Grote Clubactie
Iedere club kan extra geld goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de “Grote Clubactie” hun doelen gerealiseerd.

Sponsorkliks
Voor iedereen die je club een warm hart toedraagt is het mogelijk om de club gratis te sponsoren, bijvoorbeeld ook vrienden en familie die zelf geen lid zijn. Wanneer iemand online iets wilt kopen ga je eerst naar www.sponsorkliks.com, je zoekt je club, je klikt op de winkel waar je wilt bestellen en het koopproces verloopt verder zoals normaal.

 

Livestream-service
Vereniging- en ledenadministratie
WBTR: Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen