fbpx
Selecteer een pagina

 

OPLEIDINGEN

Opleidingen

Opleidingen worden gegeven voor verschillende functies (trainers, scheidsrechters, etc.) en op verschillende niveau’s (1 tot en met 5). In het Oranje menu aan de bovenzijde van de pagina aan de rechterkant vind je het totale opleidingsaanbod van de NTTB. Opleidingen duren in de regel een aantal weken tot maanden.

 

Clinics

Table Stars Clinics

TableStars Clinics

De Tafeltennisbond kan door haar brede netwerk met verenigingstrainers en andere professionals zoals MJ Tafeltennis, ondersteuning bieden bij het vinden van een geschikte lesgever voor het verzorgen van een tafeltennisclinic onder schooltijd. Er zijn ook mogelijkheden om een professional van bond in te zetten, eventueel in combinatie met een TeamNL speler.

Regelmatig heeft de Tafeltennisbond ook een kortingsactie voor verenigingen om lesgevers tegen een gereduceerd tarief in te huren.

Meer informatie over de kortingsactie en de clinic mogelijkheden lees je hier.

Bettines Oldstars clinics
Clinics van Bettine Vriesekoop
Schuiftafeltennis Clinics

Schuiftafeltennis is in een nieuw jasje gestoken, met nieuw materiaal en uniforme spelregels. Er zijn leskaarten ontwikkeld waarin technieken en spelvormen aan bod komen. Verenigingen, het basis- en speciaal onderwijs en de zorg (ouderen, revalidatie etc.) kunnen indien gewenst een clinic aanvragen op locatie.

Lees meer

Workshops en Opleidingen extern

Table Stars Trainer Workshop

Table Stars Trainer Workshop
Tijdens deze workshop leer je alles over Table Stars en het verzorgen van een Table Stars clinic onder schooltijd. De workshop ’Table Stars Trainer’ is vooral geschikt voor oudere jeugdleden, ouders van jeugdleden, verenigingsvrijwilligers, TT1-begeleiders en TT2 trainers.

 

Table Stars Challenge Workshop

Table Stars Challenge Workshop
Table Stars Challenge is hét lesprogramma waarin kinderen de basisvaardigheden van de tafeltennissport krijgen aangereikt. De kinderen leren d.m.v. de Challenge de basistechniek van tafeltennis, de bijbehorende spel- en gedragsregels en ze leren hoe je een wedstrijd kunt tellen én spelen.

Tijdens de workshop leer je als trainer alles over Table Stars Challenge en hoe je dit in de praktijk bij de eigen trainingen kunt toepassen.

Meer informatie over de workshop Table Stars Challenge vind je hier.
Meer informatie over het lesprogramma Table Stars Challenge vind je hier.

Oldstars opstartcursus

Met OldStars tafeltennis biedt het Nationaal Ouderenfonds in samenwerking met de Nederlandse Tafeltennisbond een aangepaste spelvorm aan voor tafeltennis op latere leeftijd.
In de opstart hiervan worden clubs en trainers ondersteund met een opstartcursus.

Kijk ook in de Agenda voor actueel aanbod van workshops