fbpx
Selecteer een pagina

 

ACCOMMODATIE

Accommodatieadvies

Accommodatievraagstukken zijn meestal ingewikkelde projecten. Er komt veel bij kijken voordat uiteindelijk een nieuwe of verbouwde accommodatie gereed is. Specialistische ondersteuning is daarbij erg gewenst.

Meer info

Gezonde Sportomgeving

Gezonde sportomgeving

Sportclubs hebben een bijzondere rol in het stimuleren en activeren van een gezonde leefstijl. Niet alleen door de sport zelf, maar ook door de omgeving waarin mensen sporten. Denk hierbij aan een beleid rondom voeding, roken en alcohol op de club. Want is het niet logisch dat we, in een omgeving waar bewegen gestimuleerd wordt, er ook aandacht wordt besteed aan deze thema’s?

Lees meer over de begeleiding en informatie die je als club hierbij kunt krijgen.

AED en Reanimatie (poster om op te hangen in clubhuis).

Richtlijnen Tafeltennisaccommodatie

Een goede accommodatie is essentieel voor een tafeltennisvereniging. Het is de plek waar de leden elkaar ontmoeten, trainen, hun wedstrijden spelen.

Meer info over richtlijnen voor tafeltennisaccommodaties

Steunfonds

Wat is het landelijk steunfonds?
Het fonds is in 1991 opgericht. Het fonds is bedoeld om verenigingen financieel te ondersteunen.

Verduurzaming

De NTTB heeft zich aangesloten bij de Groene Club, een initiatief vanuit de KNVB, dat nu ook opengesteld is voor Tafeltennisverenigingen. Dit is een belangrijke stap in het beleid om te werken aan 95% CO₂ reductie in alle Nederlandse sportaccommodaties in 2050.

Meer informatie over ondersteuning en financiering

Stappenplan Afvalpreventie en -scheiding

Workshop Duurzame Accommodatie

Wet en regelgeving

Verenigingen met een eigen accommodatie of kantine in eigen beheer krijgen met meer wet- en regelgeving te maken dan verenigingen zonder eigen accommodatie. De belangrijkste zaken staan hier beschreven.

Zaalindelingen

Een bestand met mogelijke zaalindelingen op basis van standaard afmetingen van sportzalen.