fbpx
Selecteer een pagina

De PingPongbaas webinar die woensdagavond 28 oktober zou plaatsvinden is verplaatst. De nieuwe datum is woensdag 4 november om 19.30. Het is nog mogelijk om je aan te melden, dat kan via deze link: Aanmelden webinar 04-11.   

Tijdens deze webinar zullen wij je meenemen in alle ontwikkelingen die recent in het systeem gedaan zijn, welke ontwikkelingen er nog aan zitten te komen en wanneer deze op de planning staan om opgeleverd te worden. Daarnaast voorzien we de deelnemers van advies en is er ruimte voor vragen.

Eerdere webinars
Ook is het mogelijk om de eerste twee webinars over PingPongbaas voor verenigingen terug te kijken:

Eerste webinar op 17 juni
Tweede webinar op 19 augustus

Nog niet bekend met het reserveringssysteem?
Leden, maar ook niet-leden, kunnen eenvoudig via de PingPongbaas app of op de specifieke reserveringspagina van een vereniging een tafel reserveren, indien die vereniging gebruik maakt van het reserveringssysteem. In onderstaande video is te zien hoe je via de PingPongbaas app een tafel kunt reserveren.

Mocht je voordat de webinar begint nog vragen hebben, dan kun je uiteraard ook een mailtje sturen naar bazen@pingpongbaas.club. Het PingPongbaas-team staat voor je klaar om je te ondersteunen in het gebruik van het systeem en kan je ook voorzien van hulpmiddelen, tips en/of advies over bijvoorbeeld de communicatie naar leden of juist het bereiken van niet-leden. Om het makkelijk te maken hebben we hier al veel informatie voor je op een rijtje gezet. We zien je graag op woensdag 4 november!

De PingPongbaas app is gratis te downloaden in de App Store of Play Store. Liever de webversie bekijken? Dat kan ook, klik dan Hier! 

Bericht van twee weken geleden:

Webinar over Nieuwe functies PingPongbaas op 28 oktober