fbpx
Selecteer een pagina

Sinds de livegang van het PingPongbaas reserveringssysteem maken al veel verenigingen intensief gebruik van hun reserveringsdashboard. Nu de maatregelen worden aangescherpt wordt het reserveringssysteem nog relevanter voor tafeltennisverenigingen. Sinds vrijdag 16 oktober zijn er nieuwe instelmogelijkheden en kunnen gebruikers ook een tafel reserveren via een webpagina. Het reserveringssysteem wordt daarmee niet alleen relevanter, maar is ook weer een stukje verbeterd. In dit artikel lees je meer over de nieuwe functies en vind je een link om je aan te melden voor het webinar op 28 oktober.

Een tafel reserveren via jullie eigen webpagina
Het is voor PingPongbaas gebruikers vanaf nu mogelijk om via een webpagina een tafel te reserveren. Dit betekent dat jullie als je een reservering wilt doen bij een vereniging, je niet meer per sé de app hoeven te downloaden. We raden verenigingen aan om hun leden hiervan op de hoogte te stellen, bijvoorbeeld door een directe mail te sturen met daarin de link naar de specifieke reserveringswebpagina en/of door deze op social media te delen. Ook raden we aan om op de verenigingswebsite een button te plaatsen die linkt naar de reserveringswebpagina.

Zo vind je de webpagina-link van jouw vereniging
Open het reserveringsdashboard en klik op het agenda(ster)-icoon om de ‘reserveringsinstellingen’ pagina te openen. Rechts boven het witte vlak zie je ‘Bekijk reserveringspagina’ staan. Klik erop om jullie eigen webpagina in te zien en vergeet de link niet te delen op jullie website, social media kanalen, via de mail, et cetera.

De link naar elke reserveringspagina is als volgt opgebouwd: www.PingPongbaas.club/locaties/[NAAM-LOCATIE]

Nieuwe instelmogelijkheden per tafel
Het was al mogelijk om per tafel in te stellen of deze wel of niet gereserveerd kan worden. Hier komen nu handige en veelgevraagde instelmogelijkheden bij: per tafel kan nu ingesteld worden wie er kan reserveren (alleen leden, niet-leden of beide), dit kan niet alleen per dag, maar ook per uur. Daarnaast kun je als vereniging per tafel bijvoorbeeld aangeven op welke dagen en binnen welke tijden deze te reserveren is, en hoelang een reservering op die tafel precies mag duren. Ook kun je opgeven of je op een bepaalde tafel spelers alleen wilt laten singelen of dat er met meerdere personen op gespeeld kan worden. Dit was tot nu toe alleen nog in te stellen op verenigingsniveau, maar vanaf nu dus ook per tafel.

Hoe pas ik de instellingen per tafel aan?
Klik in het dashboardmenu op het locatie-icoon om jullie tafels in te zien en selecteer vervolgens een tafel om hier specifieke instellingen voor te wijzigen. Wil je graag meer weten hierover? Meld je dan aan voor de webinar op woensdagavond 28 oktober (via de link verderop in dit artikel).

PingPongbaas webinar op 28 oktober
Op 19 augustus vond de laatste PingPongbaas webinar voor tafeltennisverenigingen plaats waarin we al het één en ander uitgelegd hebben over het webreserveren en de instellingen per tafel. Deze webinar is terug te bekijk via deze link. Op woensdagavond 28 oktober om 19:30 uur kun je weer deelnemen aan een nieuwe webinar. We nemen alle deelnemers dan mee in de ontwikkelingen die al gedaan zijn, die er nog gaan komen en geven meer duidelijkheid over wanneer die ontwikkelingen gereed zullen zijn. Zo laten we tijdens deze webinar onder andere zien hoe het webreserveren precies werkt en wat de nieuwe instelmogelijkheden per tafel zijn.

Meld jezelf aan voor het webinar!

Eerdere webinars
Ook is het mogelijk om de eerste twee webinars voor verenigingen terug te kijken:

Nog niet bekend met het reserveringssysteem?
Leden, maar ook niet-leden, kunnen eenvoudig via de PingPongbaas app of op de specifieke reserveringspagina van een vereniging een tafel reserveren, indien die vereniging gebruik maakt van het reserveringssysteem. In onderstaande video is te zien hoe je via de PingPongbaas app een tafel kunt reserveren.

Vragen?

Is er iets onduidelijk of heb je vragen over het reserveringsdashboard? Stuur dan even een mailtje naar bazen@pingpongbaas.club, dan proberen we je zo snel mogelijk te helpen!

De PingPongbaas app is gratis te downloaden in de App Store of Play Store.