fbpx
Selecteer een pagina

 

Veel verenigingsbestuurders hebben vragen over de WBTR die op 1 juli ingaat. De NTTB onderzoekt de implicaties voor de tafeltennis verenigingen en maakt uitwerkingen op basis van informatie die we vanuit de gezamenlijke sportbonden ontvangen. Wij hebben specifieke vragen aan NOC*NSF hierover gesteld en verwachten binnenkort hierop een reactie.

Het is van belang om te weten dat de WBTR op 1 juli ingaat, maar dat er een overgangsregeling is waardoor je niet voor 1 juli statuten hoeft te wijzigen of andere maatregelen moet nemen. Het is wel aan te raden om daar niet te lang mee te wachten en de WBTR is dan ook een goede gelegenheid om je statuten weer eens goed te bekijken. We zullen binnen afzienbare tijd aangepaste modelstatuten publiceren. Nadere informatie over hulp die we vanuit de bond kunnen bieden en organiseren, volgt.

Eerder in november vorig jaar hebben we de wet al aangekondigd en begin januari hebben een bericht geplaatst dat het webinar over de nieuwe wet hier is terug te kijken.

Neem tenslotte in overweging om een Bestuursaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Hiervoor hebben wij, voor onze verenigingen, een collectieve afspraak gemaakt. Voor een klein bedrag is het bestuur dan verzekerd. Meer info.