fbpx
Selecteer een pagina

Door subsidie van de rijksoverheid komen sportclubs in aanmerking voor een gratis begeleidingstraject om te verduurzamen ter waarde van 750 euro. Meld je nu aan via Sport NL Groen.

NOC*NSF heeft namens de partners in de Routekaart Duurzame Sport een begeleidingstraject ontwikkeld, dat wordt uitgevoerd door zorgvuldig geselecteerde, onafhankelijke adviespartijen. Door een subsidie van de rijksoverheid, komt een gelimiteerd aantal sportaanbieders die de Sport NL Groen tool hebben ingevuld in aanmerking voor een gratis begeleidingstraject voor de planfase ter waarde van 750 euro.

Heb je behoefte aan deze begeleiding, kies dan één van onderstaande, door NOC*NSF geselecteerde partijen uit en klik op ‘contact’ om deskundig advies aan te vragen. Je aanmelding wordt door Sport NL Groen doorgegeven aan de geselecteerde adviespartij. Zij nemen contact op voor het doornemen van de ingevulde gegevens in deze tool en het maken van een afspraak voor onder andere een bezoek aan de accommodatie.

Sportaanbieders komen maximaal eenmaal in aanmerking voor een gratis begeleidingstraject, zodat zoveel mogelijk aanbieders hiervan kunnen profiteren.

De NTTB werkt samen met de Groene Club, maar er zijn nog vier andere energiecoaches waar je als club terecht kunt.

Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor ondersteuning bij de financiering van verduurzaming.

Dit artikel is onderdeel van een reeks artikelen over Duurzaamheid.
Kijk hier voor het vorige artikel over dit thema.