fbpx
Selecteer een pagina

Ondanks de uitdagingen die corona met zich meebrengt is TTV Trias gestart aan een ledenwerftraject. De tafeltennisclub uit Twello heeft met succes een nieuwe trainingsgroep voor 6 tot 9 jarigen opgezet. Lees hoe de club dit voor elkaar kreeg!

De tafeltennisclub heeft gebruik gemaakt van de kortingsactie van de Nederlandse Tafeltennisbond waarmee ze tegen een gereduceerd tarief MJ Tafeltennis hebben ingehuurd voor het verzorgen van een gave Table Stars clinic op een van de basisscholen. De clinic, in combinatie met een goed georganiseerde mini-cursus op de club, een sterk communicatieplan & kwalitatief goed kader, heeft voor veel succes gezorgd!

Hoe hebben ze dat gedaan?
In dit document lees je welke acties de club heeft gedaan, hoe er gecommuniceerd is en je vind er ook de uitgewerkte trainingen van de mini-cursus.

Good Practice, een kijkje bij de ‘buren’
Onderdeel van het NTTB Beleidsplan 2021+ is het verzamelen van good practices, deze samenbrengen op een plek en erover communiceren naar de verenigingen. Deze én andere good practices zijn hier te vinden. Neem er eens een kijkje, want je komt veel interessante informatie tegen! Ook communiceren we iedere maand een Good Practice via onze sociale media.

Eerder plaatsen we al dit artikel over TTV Trias.

Zo traint TTV Trias buiten