fbpx
Selecteer een pagina

Op vrijdag 7 mei 2021 organiseerde de Tafeltennisbond een Webinar voor tafeltennisverenigingen gericht op het werven van jeugdleden. De Webinar ”Zo heeft TTV Trias i.s.m. MJ Tafeltennis – Events een succesvol ledenwerftraject tijdens Corona georganiseerd” is hier nu online terug te kijken. Wil je als club ook aan de slag met ledenwerving? Neem dan contact op met Sven Groot en vraag naar de mogelijkheden.  

In de Webinar vertelt Jeroen Kuijt (MJ Tafeltennis – Events) over de wijze waarop zijn bedrijf schoolclinics verzorgd voor de verenigingen. Hij benoemt wat de succesfactoren zijn maar ook welke valkuilen er zijn en waarom bepaalde verenigingsacties niet werken / onvoldoende opleveren.

TTV Trias is een van de vele verenigingen die gebruik maken van de inzet van MJ Tafeltennis – Events. Trainers Irene Faber en Bart van der Zanden vertellen in de Webinar hoe zij eind 2020 (in Corona-tijd) een ledenwerftraject hebben georganiseerd. Dat het succesvol was blijkt wel uit de cijfers want ze hebben in 2 maanden tijd een nieuwe beginnersgroep opgezet met kinderen uit de leeftijd 5 – 8 jaar. De good practice van ttv Trias lees je ook hier op de site.