fbpx
Selecteer een pagina

Op zaterdag 25 maart vond alweer het 13e verenigingscongres plaats, traditioneel op de zaterdag tijdens het NK-weekend in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Dit jaar hadden we een iets andere opzet dan andere jaren, aangezien deze dag in het teken stond van de nieuwe werkorganisatie van de NTTB met vooral aandacht voor kennismaking met de Accountmanagers.

V.l.n.r.: Marthijn van der Wal, Benoit Gilissen en Jaap Wals

Jan Simons, voorzitter NTTB, opende het congres en vervolgens nam Marthijn van der Wal, hoofd Sportparticipatie, het over met een terugblik op de afgelopen periode en stond hij wat langer stil bij de belangrijkste ontwikkelingen voor 2023.  Na de break vertelde Jaap Wals, Handbalverbond, in vogelvlucht over de NTTB organisatie-ontwikkeling en werden de Accountmanagers geïntroduceerd. Hierna ging Marthijn in gesprek met Jaap en schoof ook Benoit Gilissen, manager Accountmanagement van de Tennisbond aan. Wat zijn de ervaringen van de Tennisbond, wat heeft het Accountmanagement hen opgeleverd en wat kunnen wij hiervan leren? Ook kregen bestuurders de kans om vragen te stellen.

Na het plenaire ochtendprogramma was er een korte rondleiding langs de vele side-events die dit weekend plaatsvonden in het Landstede Sportcentrum, gevolgd door een lunch. De middag stond in het teken van de Meet & Greet met de accountmanagers. Accountmanager Saskia Meijer: “Ik vond het zeer waardevol om persoonlijk contact met bestuurders te hebben gehad, de boodschap van verbinden, samenwerken om verenigingen vitaal te maken en/of te behouden is daardoor beter overgekomen”.
Accountmanager Bram Parlevliet: “Al met al is het een mooie middag geweest waarin we elkaar vooral beter hebben leren kennen en samenwerking op gang hebben kunnen brengen!”

Saskia Meijer (Accountmanager West)

 

Na de waardevolle sessies was het tijd om na te praten tijdens de borrel en te genieten van het tafeltennis op topniveau.

De presentatie van Marthijn van der Wal kun je hier teruglezen.

Heb je vragen neem dan contact op met jouw Accountmanager. Voor algemene vragen over het verenigingscongres kun je contact opnemen met Tessa Hexspoor.

Het volgende congres is op zaterdag 23 maart 2024.