fbpx
Selecteer een pagina

Tafeltennis Goes gefeliciteerd met de titel ‘NTTB Vereniging van het Jaar 2021’! De Zeeuwse club ontving woensdagavond 9 juni het goede nieuws. Ping Pong Alkmaar en SVE waren de overige genomineerden door de jury. 

Een club oprichten is tegenwoordig geen makkelijke opgave, zeker niet in een coronajaar. In een moeilijke periode heeft Tafeltennis Goes personen weten te binden aan de club en dat is een knappe prestatie. De NTTB is onder de indruk van het ondernemerschap. De oprichters hebben het aangedurfd in corona tijd een nieuwe club op te starten en tevens ook al mee te gaan met maatschappelijke ontwikkelingen en willen daar een bijdrage aan leveren. Voorbeelden zijn de para-tafeltennis afdeling, initiatieven voor de ouderen en de verbinding met het basisonderwijs. Kortom: van niets naar veel in een bijzonder Corona-jaar!

Tafeltennis Goes kan kiezen welke prijs het aanneemt: een exclusieve clinic van tafeltennisicoon Bettine Vriesekoop of een exclusieve verenigingsclinic van MJ Tafeltennis – Events.

Proficiat Tafeltennis Goes!

Lees het verhaal dat we eerder schreven over Tafeltennis Goes, toen de club net was opgericht in september 2020.

Nieuwe club Tafeltennis Goes van start: ‘Kom bij ons tafeltennissen!’