fbpx
Selecteer een pagina

Ondanks de Covid-19 beperkingen die in de maanden oktober/november golden is het de tafeltennisvereniging Shot Soest ook dit jaar gelukt om hun eigen ledenwerfprogramma genaamd PingPongPower te organiseren. Er deden zelfs 35 kinderen in de leeftijd van 5 t/m 9 jaar mee, lees hier hoe zij dat voor elkaar hebben gekregen.

Waar er normaliter per jaar ongeveer 15 kinderen meedoen aan PingPongPower, kwamen er afgelopen jaar maar liefst 35 kinderen in de leeftijd van 5 t/m 9 jaar af op de show. De succesfactoren zijn: Schoolclinics met MJ Tafeltennis, een goed georganiseerde tafeltenniscursus (PingPongPower), gebruik maken van een stempelkaart, het creëren van een veilige (les) omgeving & eigen jeugdleden die een ondersteunende rol spelen in de organisatie.

Op verzoek van de NTTB hebben zij in dit document beschreven hoe hun ledenwerftraject eruit ziet.

Good Practices
Het voorbeeld van SHOT Soest is ook terug te vinden in het online kenniscentrum van de NTTB. Vorige maand plaatsten wij deze Good Practice van ttv Trias. Heb jij ook een goed voorbeeld van een ledenwervings- of behoud activiteit dat je wilt delen met ons en alle tafeltennisverenigingen in Nederland? Neem dan contact op met Sven Groot via groot@tafeltennis.nl.