fbpx
Selecteer een pagina

Is het ledenbestand van jouw vereniging niet actueel? Breng daar dan voor het einde van 2023 verandering in. Vorig jaar was het nog vrij kort na corona, maar we konden toen al een positieve ledenontwikkeling melden, zie https://www.nttb.nl/positieve-ledenontwikkeling/.

In 2023 heeft de ledengroei zich verder ontwikkeld. Op 1 november 2022 hadden we netto 22446 leden. Op 1 november 2023 hebben we netto 23174 leden. Voor eind 2023 kunnen we dus optimistisch zijn. Zowel de actuele brutostand (alle in 2023 geregistreerde lidmaatschappen) als de nettostand (hoeveel lidmaatschappen zijn er op dit moment) voor 2023 zijn al hoger dan de stand aan het einde van 2022! Voor ons is dit een bevestiging dat er door vele verenigingen hard gewerkt is om weer nieuwe leden binnen te halen én te behouden. Dit vinden we fantastisch!

 

We zetten de positieve trend voort. Ook dit jaar zien we een groei in ons ledenbestand. Groen: de cijfers op 1-11-2022 en op 1-11-2023

 

Blijven groeien

Om de tafeltennissport verder te laten groeien helpt het als alle leden ook daadwerkelijk worden geregistreerd. Zorg daarom dat al je (nieuwe) leden voor 31 december in NAS geregistreerd zijn. Let op: de ingangsdatum lidmaatschap graag op 1 november of op 1 december 2023 zetten!
Voor de leden die je dit jaar nog aanmeldt in ons administratiesysteem NAS, betaal je voor dit kwartaal geen contributie, maar zijn ze wel in 2023 bij ons geregistreerd en tellen mee in de ledentalrapportages. Alle tafeltennissers binnen jouw club tellen mee: de recreanten, de OldStars, de niet-competitiespelende jeugdleden, et cetera. Meld daarom deze maanden nog je nieuwe leden aan en betaal pas vanaf 2024! Hiermee laten we zien hoe groot onze sport werkelijk is!

Verenigingen zijn daarnaast statutair verplicht om alle leden (ook leden die niet deelnemen aan de competitie) aan te melden bij de NTTB, zie Algemeen Reglement (artikel 9, lid 2). Zie ook https://www.nttb.nl/over-nttb/algemene-informatie/algemene-informatie en “Wat doet de Tafeltennisbond voor u”.

Heb je vragen over deze regeling? Mail naar nas@tafeltennis.nl.