fbpx
Selecteer een pagina

Rabobank en de NTTB nodigen je graag uit voor de online workshops van Rabo ClubSupport. Vanaf maandag 18 tot en met donderdag 28 maart organiseren we een aantal online workshops waarin we de meest voorkomende uitdagingen van sport- en cultuurverenigingen behandelen.  

Nieuwe inzichten die je meteen kunt toepassen 

Tijdens de online workshops delen we actuele informatie over een thema en doe je allerlei nieuwe inzichten op. Niet alleen via de kennis van de docent, maar ook door andere clubs te ontmoeten en van elkaar te leren. Na je deelname kun je de nieuwe inzichten meteen toepassen bij jouw club.

Data: van maandag 18 tot en met donderdag 28 maart
Tijd: 19.30 uur tot 21:00 uur 

Meer info en aanmelden

 

Over Rabo ClubSupport
Clubs zijn onmisbaar. Daarom helpen wij alle sport- en cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland met kennis, netwerk en geld. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen we met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende, Uniek Sporten en verschillende sportbonden. Samen helpen we clubs met het realiseren van hun ambities. Meer weten? Lees meer op www.raboclubsupport.nl. 

Let op!
Eén van de thema’s is Vrijwilligersmanagement. Het gaat hier om een digitale workshop van 1,5 uur die je inspiratie geeft om hiermee aan de slag te gaan. In samenwerking met Rabo Clubsupport bieden we ook een Masterclass Vrijwilligersmanagement aan. In deze Masterclass ga je veel dieper in op Vrijwilligersmanagement bij jouw vereniging: het betreft een combinatie van 2 fysieke bijeenkomsten (de eerste is op woensdagavond 3 april in Nieuwegein) en individuele begeleiding op je vereniging. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie over en aanmelden voor deze Masterclass kijk op: https://www.nttb.nl/masterclass-vrijwilligersmanagement-voor-verenigingen/.

Verenigingscongres NTTB
Op zaterdag 23 maart 2024 organiseren we tijdens het NK Tafeltennis in Zwolle ons Verenigingscongres: De Gelukkige Tafeltennisvereniging. Voor meer informatie hierover en voor aanmelden zie  https://www.nttb.nl/verenigingscongres/