fbpx
Selecteer een pagina

Is het ledenbestand van jouw club nu niet actueel? Breng daar voor het einde van 2019 verandering in.

Het ledenaantal van de NTTB is de laatste jaren telkens gedaald en we zijn met allerlei projecten en initiatieven op de goede weg om deze negatieve trend een halt toe te roepen. Met onder meer OldStars tafeltennisclinics van Bettine Vriesekoop en Table Stars Challenge willen we zo veel mogelijk doelgroepen enthousiasmeren voor de sport! Meten is weten en daarom zijn we benieuwd hoe de vlag erbij hangt. Als clubs in november en december hun nieuwe leden aanmelden, dan geven de nieuwe ledenaantallen hopelijk inderdaad een bevestiging van de goede weg die we met z’n allen zijn ingeslagen.
Als je voor het einde van 2019 nieuwe leden gratis aanmeldt in NAS, dan betaal je voor dit kwartaal geen contributie maar zijn ze wel per 31 december 2019 geregistreerd bij de NTTB en tellen mee in de

ledentalrapportages. Alle tafeltennissers binnen je club tellen mee: ook de recreanten, de ‘Fifty+ViTT’-groep, de oudere jeugd, et cetera. Meld deze maanden dus nog je nieuwe leden aan! Hiermee laten we zien hoe groot onze sport werkelijk is!