fbpx
Selecteer een pagina

Alle jeugdleden en ouders die de jeugdenquête van de NTTB de afgelopen weken hebben ingevuld, willen wij hartelijk bedanken voor hun deelname! De resultaten worden rond juli gepresenteerd.

Het NTTB onderzoeksteam, bestaande uit vier bevlogen hbo-stagiaires, blikt terug op het jeugdonderzoek dat zij hebben uitgevoerd. Zij hebben eind maart onder de leden t/m 25 jaar een grootschalig onderzoek uitgezet om deze wensen en behoeftes in beeld te krijgen.

600 deelnemers
Uiteindelijk hebben zo’n 600 jeugdleden in de categorie tot en met 25 jaar de enquête ingevuld. Het onderzoeksteam kijkt dan ook met een goed gevoel terug op het uitvoeren van deze enquête. De leden hebben op deze manier ons kunnen vertellen wat zij belangrijk vinden binnen de sport! De resultaten van de enquête worden momenteel geanalyseerd welke rond juli gepubliceerd worden.

Een aantal van de deelnemers heeft aangegeven dat zij bereid zijn om ons te helpen om extra context te geven aan de resultaten door een paar extra vragen te beantwoorden. Zij worden de komende periode hiervoor benaderd.

Winnaars cadeaubonnen
Onder de deelnemers van de enquête zijn 4 cadeaubonnen van Posno-Sport t.w.v. €25,- verloot. De winnaars van deze cadeaubonnen zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail. Wij wensen hen veel plezier met hun prijs!

Een voorbeeldvraag uit het onderzoek.