fbpx
Selecteer een pagina

Op zondag 17 september is de pilot ‘Masterclass Clubkader Tafeltennis’ van start gegaan bij HTTV-070 in Den Haag. In deze nieuwe stijl wordt een masterclass gegeven, bestaande uit twee workshops: Table Stars Trainer workshop & Training geven aan jonge jeugd.

 

Praktijkgericht
De groep bestond uit deelnemers van de vereniging HTTV-070, sportstudenten van het MBO/HBO en één van de betrokken welzijnsorganisaties uit Den Haag. De workshops hadden een duur van 2 uur, met tussen de middag een lunch voor alle 13 deelnemers.

Tijdens de masterclass werd onder leiding van workshopleider Lars Wildenborg inhoudelijk ingegaan op het verzorgen van een Table Stars les op school en op de vereniging. De groep is vooral veel in de zaal actief geweest om zoveel mogelijk handvaten te krijgen voor in de praktijk. In de middagsessie werd een voorbeeldtraining gegeven waardoor de deelnemers inzicht hebben gekregen in de opbouw van een jeugdtraining voor jonge spelers en de uitvoering daarvan.

 

Masterclass of workshop bij jouw vereniging?
Naast deze masterclass zijn er de afgelopen weken ook in andere delen van het land diverse masterclasses en workshops van start gegaan, namelijk:
– Table Stars Trainer workshop bij Kracht & Vriendschap en
– Masterclass Clubkader Tafeltennis bij TTV Budilia.
Beide werden geleid door Jochem de Hoop (TT4 trainer).

Voor de maanden oktober en november zijn er Masterclasses gepland bij TTV Hasselt en Actief Eelde. Mocht je hier ook interesse in hebben, neem dan contact op met Lars Wildenborg.

Het aanbieden van deze Masterclasses en workshops is één van onze services en is mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Sportakkoord. Ben je als vereniging geïnteresseerd of wil je meer weten over de verschillende services die wij aanbieden, kijk dan eens op deze pagina: Opleidingen, Clinics en Workshops – NTTB of neem contact op met Lars Wildenborg via wildenborg@tafeltennis.nl. Lars kan inhoudelijke informatie geven over de diverse masterclasses en workshops. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het leveren van maatwerk.

Wil je een aanvraag doen voor één van de masterclasses of workshops via het Sportakkoord/NTTB, vul dan dit contactformulier in. Zodra wij het ingevulde formulier hebben ontvangen nemen wij contact met je op.