fbpx
Selecteer een pagina

PingPong Alkmaar en TTV Trias verdienen €250,- voor hun initiatief om meer meisjes en dames bij hun clubs te krijgen. De actie is opgezet rondom vandaag 6 april, Wereld Tafeltennisdag 2021. Wat zijn zij van plan?

Wereldbond ITTF heeft World Table Tennis Day 2021 benoemd als dag van FEMpowerment. Sociale inclusie staat centraal op deze dag, waarin we onze sport vieren. Het uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk mensen bij tafeltennis te betrekken. Rondom die dag had de NTTB deze actie uitgezet en uit de inzendingen zijn er twee winnaars uit de bus gekomen.

PingPong Alkmaar
PingPong Alkmaar gaat voor een come and try event speciaal voor meisjes en dames. Hierbij zetten zij een rolmodel in om de deelneemsters te enthousiasmeren en inspireren voor tafeltennis. Zij hebben een brede doelgroep voor ogen ten aanzien van leeftijd en hebben specifiek aandacht voor het betrekken van para-speelsters en meisjes en dames met een migratie achtergrond.

TTV Trias
Trias zet in op een ladies tour en een minicursus. De ladies tour bestaat uit vier vrijdagavonden speciaal voor dames uit de regio die spelen en gespeeld hebben (herintreders) om samen te tafeltennissen met aandacht voor de derde helft. De mini-cursus wordt georganiseerd voor nieuwe leden op de vrijdagochtend. Het accent ligt op het aantrekken van nieuwe dames die willen starten met tafeltennis door de inzet van vrouwelijke trainers.

Proficiat en succes met de plannen!!