fbpx
Selecteer een pagina

De nieuwe functie Coördinator Topsport en RTN gaat per 1 maart vervuld worden door Arjan Huiden. Reeds eerder gaven wij aan dat de functie van Hoofd Talentontwikkeling en Topsport (valide sport), destijds vervuld door Marcel Kraa, in drie delen wordt opgesplitst. Het deel van Technisch Directeur (parttime) is sinds 1 januari jl. officieel ingevuld door Lumen Dekker, die met veel enthousiasme aan de slag is. Per 1 maart zal Arjan Huiden in de rol van coördinator Topsport en RTN Lumen gaan ondersteunen. Het administratieve deel van de voormalige functie Hoofd Talentontwikkeling en Topsport wordt verzorgd door Antoinette de Jong (medewerkster Topsport).

 

Lumen Dekker (Technisch Directeur): “Ik denk dat Arjan de juiste man op de juiste plaats is. Arjan heeft aangegeven dat hij in deze functie hoopt zijn steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van de Nederlandse topsport- en talentontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat hij dat kan, zoals hij dat ook al deed in zijn rol bij de Atletencommissie.”

 

Arjan Huiden (rechts) en Algemeen Directeur Achim Sialino tekenen contract

Arjan Huiden
Arjan is geen onbekende binnen de tafeltennissport. Hij stelt zichzelf hieronder kort voor.

“Ik ben Arjan huiden, 24 jaar, speel tafeltennis sinds 2007 en kom momenteel uit voor Taverzo in de Eredivisie. Tevens ben ik al enkele jaren actief met andere aspecten binnen de sport waaronder de Atletencommissie (daar stop ik binnenkort mee) en organisatie van toernooien in de regio West zoals het aankomende A-ranglijsttoernooi in Leidschenveen (Den Haag). Mijn doel is om de beste Nederlandse spelers en talenten de boost te geven die ze verdienen. Ik hoop de komende jaren, in samenwerking met trainers, spelers en andere betrokkenen, een structuur op te bouwen om dit te bereiken.”