Selecteer een pagina

Maar liefst zes kandidaten zijn afgelopen weekend geslaagd voor de opleiding Tafeltennistrainer 2. De twee overige kandidaten zullen hun afleiding ook spoedig afronden, zo is de bedoeling.

Meesteropleider (en nu ook beoordelaar) Koos Kuiper nam de Proeven van Bekwaamheid (praktijkexamens) af van de 6 kandidaten bij GTTC Groningen, waar ook de opleiding heeft plaatsgevonden.

v.l.n.r.: Kosto Veninga, Guus van der Horst, Ellen Otten, Fokke-Jan Fokkema, Wessel Knobbe, Thomas Groenevelt (docent) en Lukas Petzinger. De NTTB feliciteert alle geslaagden en wenst ze veel succes in hun trainersloopbaan!

Tafeltennistrainer 2
Tafeltennistrainer 2 is een echte trainersopleiding. Er wordt opgeleid tot trainer, met name jeugdtrainer. Men leert hier onder andere basiszaken over pedagogiek, didactiek, leiding geven en het voorbereiden en zelfstandig geven van trainingen of delen daarvan. Daarnaast worden natuurlijk ook de basistechnieken en -tactieken in het tafeltennis geleerd. Alles over deze trainingsopleiding is te vinden op de speciale opleidingspagina.