fbpx
Selecteer een pagina

Met de coronapeiling voor sportverenigingen willen NOC*NSF en de bonden inzicht krijgen wat de gevolgen van de coronacrisis voor sportverenigingen in Nederland zijn. We zijn daarbij speciaal benieuwd naar de visie op de toekomst van de vereniging, de ontwikkeling van het aantal leden en vrijwilligers, het aanbod van de vereniging en de financiële gevolgen.

Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 10-15 minuten tijd in beslag. De informatie zal vertrouwelijk worden verwerkt. Heeft u vragen over de vragenlijst, neem dan contact op met Janine van Kalmthout of Resie Hoeijmakers van het uitvoerende onderzoeksbureau Mulier Instituut.

Klik hier voor de vragenlijst.

Verzoek is de vragenlijst uiterlijk 6 oktober 2021 in te vullen. Met de knoppen ‘terug’ en ‘volgende’ kunt u door de vragenlijst gaan. U kunt de vragenlijst niet tussentijds opslaan en later terugkeren om de vragenlijst af te maken. Het kan zijn dat uw vereniging door meerdere organisaties wordt uitgenodigd voor de vragenlijst. Maximaal 1 vragenlijst per vereniging.

Bent u tijdens het invullen van de vragenlijst problemen tegengekomen of heeft u suggesties voor verbetering, dan horen wij dat graag! Aan het einde van de vragenlijst is ruimte voor uw opmerkingen.

Bij voorbaat heel hartelijk dank voor uw medewerking.