fbpx
Selecteer een pagina

Hoewel de competitie stil ligt en de kerstperiode net achter ons ligt, is er toch weer wat nieuws te melden sinds de vorige update over de NTTB App.

Digitale ledenpas

Met de introductie van de app is het verzenden van de plastic ledenpasjes voorgoed verleden tijd. Nieuwe leden hebben rond de kerst een digitale welkomsbrief ontvangen, met daarin informatie over de NTTB App, de digitale ledenpas en nog veel meer. Ook worden zij via een korte video welkom geheten bij de bond. Vanaf begin dit jaar worden deze welkombrieven binnen een week na aanmelding in NAS verstuurd.

Nieuwe versie van de app

Versie 1.0.7 is afgelopen weekend gelanceerd. Op veler verzoek is de terugknop (linksboven) toegevoegd en is de layout aangepast. Wedstrijdsecretarissen kunnen meer ledengegevens zien, waaronder een overzicht van behaalde spelregelbewijzen van de leden.

Livescore

Livescore in videostreaming was in de vorige versie al toegevoegd. Op basis van input is de instructie hiervoor aangepast. De livescore kan bij alle clubs gebruikt worden, in alle NTTB competities die in NAS zitten.

Berichten

We gebruiken de NTTB App sinds begin december ook om interessant en actueel nieuws naar de gebruikers te sturen. Nttb.nl en www.tafeltennis.nl blijven de belangrijkste nieuwsbronnen. Een selectie van belangrijke en/of urgente berichten zal ook via de app getoond worden. Je vindt deze berichten in het Welkom-scherm.