fbpx
Selecteer een pagina
Op dinsdagavond 15 februari heeft er een nieuwe persconferentie met betrekking tot het coronavirus plaats gevonden. Het kabinet heeft bekend gemaakt dat de samenleving stapsgewijs weer open gaat.

Deze is straks niet meer nodig

Stapsgewijs versoepelen
Per vrijdag aanstaande kan de horeca op sportaccommodaties open tot 01.00 uur en blijft het coronatoegangsbewijs (CTB) gelden waar het nu ook getoond moet worden. Binnen is een bezoekersnorm, placering, het dragen van mondkapjes en de 1,5 meter afstandsregel niet meer verplicht.

Op 25 februari gelden overal de normale openingstijden en vervalt ook de CTB-plicht op plaatsen waar minder dan 500 mensen bijeen zijn. Daarmee zijn de laatste beperkingen voor de sport van tafel en kunnen de verenigingen weer volop leden op de club ontvangen. Leden die geen CTB konden of wilden laten zien, kunnen weer spelen!

Quarantaine en het verplaatsen van wedstrijden
Met de huidige besmettingscijfers is de verwachting dat er competitiewedstrijden door quarantaine of isolatie niet gespeeld kunnen worden en moeten worden verzet. De competitieleiders is verzocht om hier soepel mee om te gaan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het eventueel spelen met twee spelers en minder beperkingen op invallen. Uiteraard gaan we ervan uit dat clubs/teams er alles aan proberen te doen om wedstrijden door te laten gaan en een team op de been te brengen.

Quarantainecheck

Handige informatie m.b.t. Corona

Klik hier voor ons Coronadossier.
Klik hier voor het landelijk protocol verantwoord sporten.
Klik hier voor de FAQ van NOC*NSF.