fbpx
Selecteer een pagina

De vernieuwde landelijke finale van Table Stars the Battle wordt gehouden op zaterdag 30 mei 2020. De nieuwe locatie is TTVN in Nieuwegein. Alle kinderen die in het schooljaar 2019-2020 op de basisschool zitten, NTTB lid of niet, mogen deelnemen aan het toernooi. In verschillende categorieën strijden kinderen om  de ‘best tafeltennissende basisscholier van Nederland’.

Onlangs publiceerden we dit nieuwsbericht met daarin de beweegredenen waarom de landelijke finale veranderd is qua opzet, datum en locatie. We zijn dan ook blij dat we met TTVN een goede partner hebben gevonden om de landelijke finale te organiseren. Organisator Sven Groot: “De accommodatie van TTVN leent zich goed voor de landelijke finale. Het is centraal gelegen in Nederland en heeft een ruime zaal met een grote tribune. Ideaal voor de meegekomen ouders en supporters. Samen met de vrijwilligers van de vereniging gaan we er een groot succes van maken.”
Vanaf 7 februari is het mogelijk om spelers in te schrijven voor de landelijke finale. De uitnodiging, convocatie en andere handige documenten worden op deze datum gepubliceerd en gecommuniceerd.

Wie mogen er deelnemen aan de landelijke finale?
Alle kinderen die op de basisschool zitten, mogen meedoen aan de landelijke finale! Omdat NTTB leden gescheiden worden van niet-leden tijdens The Battle, houden we het voor iedereen leuk en uitdagend! Wel is het zo dat de landelijke finale een verlengstuk is van de scholierentoernooien van verenigingen. Het is dan ook de bedoeling dat in ieder geval de prijswinnaars (nummers 1, 2 en 3) van de lokale scholierentoernooien een plek krijgen om deel te nemen aan de landelijke finale. Omdat het de eerste finale is volgens deze opzet op deze locatie, willen we de inschrijvingen open stellen voor iedereen zodat ieder kind kan deelnemen. Verenigingen die een eigen scholierentoernooi organiseren, krijgen voorrang met inschrijven wanneer het maximum aantal deelnemers in zicht komt.

Hoe verloopt de landelijke finale
Het toernooi wordt individueel gespeeld in acht verschillende categorieën: NTTB leden en niet- NTTB leden worden onderverdeeld in Jongens 5/6, Jongens 7/8, Meisjes 5/6 en Meisjes 7/8. De wedstrijden worden op tijd gespeeld. De doelstelling is om iedereen zoveel mogelijk wedstrijden te laten spelen op deze dag. Uitgebreide informatie volgt in de uitnodiging en convocatie, die clubs ontvangen op vrijdag 7 februari.

Contact
Als er vragen zijn over de landelijke finale of over de organisatie van een eigen scholierentoernooi, dan kun je contact opnemen met Sven Groot via groot@tafeltennis.nl.