fbpx
Selecteer een pagina

Voor het eerst in het bestaan van de World Table Tennis (WTT) organisatie zullen Paraspelers in de schijnwerpers staan met de introductie van een zogenaamd Para Showcase evenement.

 

Para Showcase

Tijdens de WTT Singapore Smash is er van 12 t/m 14 maart een speciaal driedaags evenement met maximaal 24 spelers (12 vrouwen en 12 mannen) uit de gecombineerde klasse 6 en 7. De organisatie heeft onze Nederlandse toppers Kelly van Zon en Jean-Paul Montanus uitgenodigd om mee te doen. Uiteraard zijn zij op deze uitnodiging ingegaan en zijn zij eerder deze week afgereisd naar Singapore onder begeleiding van coach Johan Lieftink.

Eerder verscheen er op de website van de WTT een mooi artikel over Kelly die momenteel de wereldranglijst aanvoert. Klik hier voor meer informatie over deze Para Showcase met onder andere het programma en de poule-indelingen.

 

Britt Eerland

Britt Eerland is na haar zwangerschap en geboorte van haar eerste kind hard bezig om zich terug te knokken in de tafeltennistop. Haar voornaamste doel is plaatsing voor de komende Olympische Spelen in Parijs. Ook Britt is in Singapore aanwezig om deel te nemen aan de WTT Singapore Smash. Door haar beschermde status is zij als nummer 49 van de wereld direct geplaatst voor het hoofdtoernooi. Haar eerste wedstrijd won ze vanmorgen (7:30 Nederlandse tijd) tegen Hsing-Li Liu uit Taiwan. Op dinsdag 12 maart zal ze het bij de beste 32 opnemen tegen Xiaoxin Yang uit Monaco (WR 13). Alle informatie over dit toernooi is ook te vinden op https://www.singaporesmash.com/

 

Via onze sociale media kanalen zullen we proberen iedereen zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de resultaten van onze nationale topspelers.