fbpx
Selecteer een pagina

Meer mensen meer laten genieten van de tafeltennissport en de meest toegankelijke sport van Nederland worden, dat is onze ambitie. Samen met bijna 500 tafeltennisverenigingen in Nederland zet de NTTB zich in voor de tafeltennissport, op recreatief en op topsportniveau.

 

Vanuit het Bondsbureau aan de Kelvinbaan in Nieuwegein werken we aan de promotie en uitvoering van tafeltennis. Dat doen we volgens onze kernwaarden: Samen, Open, Ondernemend en Vitaal.

De afdeling Topsport coördineert onder andere de activiteiten bij Talentontwikkeling en internationale deelname van onze selecties bij Topsport. Dat doen we niet alleen, maar samen met betrokken vrijwilligers.

 

Voor de afdeling Topsport zijn we per 1 januari 2024 op zoek naar een enthousiaste en veelzijdige

Coördinator Topsport & RTN (Regionale TrainingsNetwerk) m/v/x (0,2 fte)

 

Wat worden je taken?

  • Ontwikkelt en onderhoudt interne (o.a. verenigingen, sporters, Regionale TrainingsNetwerken (RTN), werkorganisatie) contacten die leiden tot betere Talentontwikkeling & Topsport;
  • Stuurt de medewerkers, RTN-trainers en stafleden aan van Talentontwikkeling & Topsport;
  • Vertaalt het strategisch beleid en doelstellingen van de organisatie naar het topsportbeleid en draagt zorg voor de uitvoering van jaarplannen en projecten;
  • Maakt en coördineert de langetermijnplanning voor internationale activiteiten bij Talentontwik-keling & Topsport;
  • Signaleert trends en ontwikkelingen op het gebied van Talentontwikkeling & Topsport;
  • Brengt activiteiten en projecten tot uitvoering binnen de financiële en personele kaders;
  • Draagt zorg voor optimale interne- en externe communicatie;
  • Bewaakt activiteiten-/projectbudgetten, doet voorstellen voor de begroting, ondersteunt subsidie-aanvragen en levert input voor de benodigde rapportages ten behoeve van het management;
  • Draagt zorg voor het nakomen van de contractuele afspraken met partners en sponsoren;.
  • Coördineert en voert de communicatie uit.

 

Wie zoeken we?

Je hebt een afgeronde MBO-opleiding met daarnaast enkele jaren ervaring in de Talentontwikkeling & Topsport. Je hebt een TT3-licentie (of hoger). Je bent servicegericht, communicatief en organisatorisch sterk, accuraat en denkt actief mee. Je bent een teamspeler die ook gewend is zelfstandig te werken, houdt het overzicht in drukke tijden en weet op een professionele wijze te plannen en te communiceren, zowel telefonisch als schriftelijk. Affiniteit met de tafeltennissport is een must.

 

Wat bieden we?

Wij bieden een afwisselende, zelfstandige functie bij een professionele sportorganisatie met ruimte om jezelf te ontwikkelen. De werkdagen, die meestal in het weekend zijn, worden in overleg afgestemd.

Het betreft een overeenkomst voor twee jaar met een proeftijd van een maand. Onze insteek is te gaan voor een langere samenwerking.
De vergoeding is gebaseerd op schaal 8 van de CAO sport. Reiskosten worden conform het NTTB declaratiebesluit apart vergoed.

Mocht je enthousiast geworden zijn voor deze functie, stuur dan een motivatiebrief, voorzien van je CV, aan de Nederlandse Tafeltennisbond, t.a.v. Antoinette de Jong naar: jong@tafeltennis.nl. Een sollicitatie waarin je je zelf voorstelt in een video mag ook. Vanaf december worden de 1e gesprekken ingepland.

Als je vragen over deze functie hebt, kun je contact opnemen met Achim Sialino, Algemeen Directeur, via 06 1640 9655 of sialino@tafeltennis.nl . Meer informatie over ons vind je op www.nttb.nl.