fbpx
Selecteer een pagina

Na het laatste bericht over het hervatten van de competities zijn er weinig nieuwe ontwikkelingen rondom de Coronagerelateerde maatregelen geweest.

Achter de schermen worden diverse scenario’s uitgewerkt. Op dit moment is echter nog te veel onduidelijk om hier al meer over te kunnen zeggen. Als uitgangspunt wordt in ieder geval aangehouden dat er een gezamenlijke aanpak van de landelijke en de afdelingscompetitie komt. Na de persconferentie van aankomende dinsdag 8 december zal er overleg met het College van Voorzitters plaatsvinden en met de competitieleiders van de landelijke en afdelingscompetities. Daarna komen we met een aanvullend bericht.

NAS
Jaarlijks sturen we begin december de informatie over de ledenadministratie in het nieuwe jaar. Hierin staat de informatie over het aan- en afmelden van leden en het muteren van leden van en naar competitiegerechtigd. Op dit moment wachten we de ontwikkelingen rondom Corona af. We zullen medio december met een update komen. Uitgangspunt blijft dat de verenigingen voldoende tijd krijgen om hun (competitie)-mutaties te verwerken, zodat t.z.t. een passende factuur volgt.

Masters
Eerder lieten we weten te onderzoeken om eind december een voorronde van de Masters te organiseren en het finaleweekend eind januari. Inmiddels is duidelijk dat er in december geen voorronde gespeeld kan worden. Op dit moment wordt, onder andere in overleg met de atletencommissie, gekeken naar de verdere invulling.