fbpx
Selecteer een pagina

In juni verschijnt de NTTB App in Google Play en App Store. De belangrijkste functionaliteiten in deze nieuwe App zijn het digitaal lidmaatschapsbewijs (vervanger van de huidige ledenpas) en het digitale wedstrijd formulier (DWF).

Het is de bedoeling om het lidmaatschapsbewijs  voorafgaand aan de najaarscompetitie in te voeren. Het DWF zal als pilot beschikbaar zijn in de najaarscompetitie. We streven ernaar om per 1 januari 2021 helemaal over te gaan op het gebruik van de NTTB App voor het lidmaatschapsbewijs en het wedstrijdformulier.

Op dit moment wordt volop gewerkt aan de voorbereiding van de invoering van deze nieuwe App. Hierbij een overzicht van de stand van zaken.

Deze hebben we straks niet meer nodig.

Digitaal lidmaatschapsbewijs (vervanger van de ledenpas)
De NTTB App is beschikbaar voor iedereen. NTTB-leden kunnen aanvullend inloggen om gebruik te kunnen maken van zowel het digitale lidmaatschapsbewijs (ledenpas) als het DWF. Voor het registreren van het account wordt het e-mail adres gebruikt dat door de ledenadministrateur van de vereniging in NAS geregistreerd is. Als hier geen e-mail adres staat of als het e-mail adres niet correct is, kan het lid zich niet registreren: de aanmeldbevestiging gaat naar het mailadres dat is gekoppeld aan het bondsnummer. We zullen de ledenadministrateurs van de verenigingen verzoeken om de gegevens in NAS te controleren, te corrigeren en aan te vullen, zodat bij de introductie zoveel mogelijk correcte e-mail adressen beschikbaar zijn.

Digitale wedstrijd formulier (DWF)
Tijdens de NK-A in Zwolle zijn er 5 informatiesessies geweest om de mogelijkheden van de App te laten zien. Hieraan hebben meer dan 100 mensen deelgenomen. Inmiddels zijn er ook sessies geweest in de afdelingen West en in Holland-Noord. Op 22 april is een algemene online informatiesessie geweest, donderdag 30 april wordt nog zo’n sessie gehouden.

Reglementen
De invoering van de NTTB App heeft gevolgen voor de reglementen. Op de eerstvolgende Bondsraad (gepland op 27 juni) zullen de benodigde wijzigingen ter besluitvorming worden voorgelegd. Ook in de afdelingscompetitiereglementen zijn aanpassingen nodig. De reglementscommissie zal hier binnenkort informatie over verstrekken aan de afdelingen.

Meer informatie
Bekijk antwoorden op veelgestelde vragen over het DWF
Voor vragen over het lidmaatschapsbewijs kun je contact opnemen met NAS@tafeltennis.nl
Voor vragen over het DWF kun je contact opnemen met DWF@tafeltennis.nl
Voor het DWF komt bij invoering ook een telefonische hulplijn.