fbpx
Selecteer een pagina

Op de afgelopen algemene ledenvergadering is Thomas Groenevelt (foto) gekozen tot nieuwe voorzitter van de VVTT. Daarmee lost hij Luc Janssen af die na meer dan veertien jaar voorzitterschap afzwaaide. Luc blijft de komende tijd betrokken om een en ander goed over te dragen.

Voor Luc betekent zijn aftreden het einde van een lange periode voorzitterschap. Dat is natuurlijk best even wennen, maar voelt toch ook goed: “In de afgelopen jaren heb ik de VVTT verder willen professionaliseren en verjongen. Volgens mij zijn we wat dat betreft een goede weg ingeslagen. Het voelt goed om de fakkel over te dragen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Thomas, Irene en Marnik op een positieve manier zullen doorgaan met de VVTT. En de VVTT zal altijd een warm plaatsje in mijn hart houden.” Luc gaat zich nu storten op zijn pas opgerichte tafeltennisbedrijf “PreT-Prestaties door Training”, waarmee hij gelukkig voor de tafeltennissport behouden blijft.

Thomas neemt nu de voorzittersfunctie eerst ad interim waar tot aan de volgende algemene ledenvergadering. Het was voor hem en de anderen geen volkomen verrassing dat Luc aftrad: “Klopt. Intern spraken we al wat langer over of ik het voorzitterschap wilde overnemen. Daar heb ik volmondig ‘ja’ tegen gezegd. Ik heb er ook echt zin in, want training geven is het mooiste wat er is. Daar blijf ik mij – samen met de anderen – dan ook maar wat graag voor inzetten.” Op de vraag of er nog aandacht gegeven gaat worden aan Lucs vertrek is Thomas stellig: “Daar komen wij inderdaad zeker nog op terug.”