fbpx
Selecteer een pagina

Op maandag 30 oktober verzorgde SHOT uit Soest, in samenwerking met MJ Tafeltennis, de gymlessen voor een tweetal basisscholen in Soest. Een activiteit die jaarlijks terugkeert en telkens weer goed wordt ontvangen door de kinderen, de leraren en natuurlijk ook door SHOT en MJ Tafeltennis zelf.

 

Doelgroep

Dit jaar was de aandacht met name gericht op de groepen 3, 4 en 5. De spellen van MJ Tafeltennis waren ook aangepast naar de leeftijden van deze basisschoolgroepen. Het circuit bestond uit een zes verschillende spellen en de kinderen waren verdeeld over groepjes van vier om de spellen goed te kunnen uitvoeren. De begeleiding was de hele dag in handen van Jeroen van MJ Tafeltennis, twee trainers van SHOT en de vakdocent gym van de basisscholen.

 

 

 

PingPongPower

Na afloop ontvingen de kinderen een stempelkaart om deel te nemen aan PingPongPower. Dit ledenwerfprogramma voert SHOT al jaren met veel enthousiasme en succes uit. Een nieuwe reeks is onlangs gestart op 4 november en borduurt voort op de spelvormen zoals die tijdens de gymlessen zijn gegeven.

De kinderen kunnen in totaal zeven keer deelnemen aan een PingPongPower les waarbij ze voor iedere bijgewoonde training een stempel op hun stempelkaart krijgen. Hebben ze minimaal vijf van de zeven stempels? Dan ontvangen ze na afloop van de laatste PingPongPower training een eigen batje! Leuk om daarvoor te sparen! Met ruim 15 aanmeldingen is de groep enthousiast van start gegaan en dat aantal illustreert natuurlijk dat deze clinics goed aanslaan bij de kinderen.