Deprecated: wp_get_sites is verouderd sinds versie 4.6.0. Gebruik in plaats daarvan get_sites(). in /home/nttbonline/domains/nttb.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4713
Schrijf je nu in voor de finale van Table Stars The Battle! - NTTB
Selecteer een pagina

UITGESTELD!

De vernieuwde landelijke finale van Table Stars the Battle wordt gehouden op zaterdag 30 mei 2020 en vindt plaats bij TTVN in Nieuwegein. Alle kinderen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 die in het schooljaar 2019-2020 op de basisschool zitten, NTTB lid of niet, mogen deelnemen aan de finale. Wie wint er in zijn of haar eigen categorie en mag zich een jaar lang ‘beste tafeltennissende basisscholier van Nederland’ noemen? Inschrijven is vanaf nu mogelijk!

De Tafeltennisbond organiseert in samenwerking met TTVN de landelijke finale van het basisscholenkampioenschap. TTVN ligt lekker centraal in het land, ideaal voor ouders en andere supporters die de kids komen aanmoedigen in Nieuwegein. In de fraaie zaal is er een mooie tribune, zodat er plek genoeg is voor het hopelijk massaal aanwezige publiek! De toegang is gratis.

Wie is de beste pingponger?
We zijn heel graag dat de winnaars van lokale basisschooltoernooien ook deelnemen aan de landelijke finale om uit te maken wie nou de beste ‘pingponger’ van Nederland is. De finale is echter voor iedereen toegankelijk zodat kinderen die niet hebben deelgenomen aan een lokaal toernooi (of niet hebben gewonnen) ook kunnen genieten van dit fantastische evenement. Doordat er dit jaar meerdere categorieën zijn en NTTB leden in een aparte categorie spelen houden we het voor iedereen leuk en uitdagend. Voor de vereniging is het tevens een mooie kans op extra sportpromotie bij deelname aan de finale. De eigen leden mogen ook deelnemen en zijn het uithangbord van de vereniging om te laten zien hoe leuk tafeltennis is om als sport te beoefenen. Zorg daarom dat je zowel deelneemt met eigen leden als met kinderen die nog niet lid zijn van de vereniging.

Uitnodiging en inschrijving inclusief convocatie met opzet en spelregels
Direct digitaal inschrijven kan hier! UITGESTELD!
Download de flyer

Verkorte informatie
Wat:                    Landelijke finale van het basisscholenkampioenschap
Waar:                  Tafeltennisvereniging TTVN, Heemraadsweide 13, 3437 CA Nieuwegein
Wanneer:           Zaterdag 30 mei 2020
Tijd:                    Uiterlijk 09.40 uur aanwezig (08.30 deuren open) Aanvang 10.00 uur, einde rond 15.00
Voor wie:            Kinderen die in het schooljaar 2019-2020 in groep 5, 6, 7 of 8 op de basisschool zitten
Opzet:                 Individueel, wedstrijden worden op tijd gespeeld
Categorieën:      8x : NTTB-leden (gr 5/6 jongens, gr 5/6 meisjes, gr 7/8 jongens, gr 7/8 meisjes) en niet-NTTB-leden (gr 5/6 jongens, gr 5/6 meisjes, gr 7/8 jongens, gr 7/8 meisjes)
Prijzen:               Nummers 1, 2 en 3 per categorie beker, iedere deelnemer krijgt een leuk aandenken. Verder is er ook een Fair Play- en aanmoedigingsprijs.
Contact:              Neem voor vragen over de landelijke finale óf over de organisatie van een eigen scholierentoernooi contact op met Sven Groot.