fbpx
Selecteer een pagina

Reserveringssysteem
Naar aanleiding van alle maatregelen en de protocollen voor de buitensport zijn er veel vragen bij ons binnengekomen die veelal gaan over de 1,5 meter samenleving en het gecontroleerd organiseren van onze sport. Een hulpmiddel hierbij is een ‘afhang ’of reserveringssysteem waarin verenigingen hun tafels in tijdsblokken kunnen aanbieden aan hun leden met als doel de vereniging zo snel mogelijk, gefaseerd en verantwoord, open te stellen.

We hebben deze vragen en signalen serieus genomen en daarom met onze partner Sportunity besloten te investeren in een nieuw reserveringssysteem in de PingPongbaas-app. Concreet betekent dit dat de vereniging haar tafels en tijdsblokken kan beheren vanuit haar eigen dashboard (inlog scherm). Leden kunnen via de PingPongbaas app een tafel reserveren op het gewenste tijdstip, mits deze beschikbaar is.

In een later stadium ( zomerperiode) wordt de betaalfunctie toegevoegd aan het reserveringssysteem. Zo kunnen ook niet-leden een tafel reserveren en direct betalen via de app.
Dit biedt kansen voor verenigingen om te werken aan een nieuw verdienmodel naast de huidige lidmaatschapsvormen en het werven van nieuwe leden.

Om verenigingen in deze Coronatijd tegemoet te komen en te ondersteunen hebben we besloten om het reserveringssysteem gratis aan te bieden aan de verenigingen voor een periode van minimaal drie maanden, met een mogelijke verlenging tot maximaal zes maanden afhankelijk van de Coronamaatregelen. Deze periode gaat in vanaf het moment dat de maatregelen voor onze sport versoepeld worden en we weer binnen mogen gaan trainen. Hiermee willen wij verenigingen de mogelijkheid bieden om eigen leden en eventueel ook niet-leden te voorzien in hun behoefte: trainen, vrij spelen of onderlinge wedstrijden spelen en daarmee het verenigingsleven langzaam weer op gang krijgen.

Aanmelden voor dit systeem
Meld je zo snel als mogelijk aan, dan ben jij straks de eerste die klaar is om weer te starten met spelen! Aanmelden kan door te mailen naar bazen@pingpongbaas.club. Geef hierbij de verenigingsnaam en de naam (of namen) en mailadres(sen) van de beheerder(s) door. Let op! De beheerder is diegene die jullie dashboard gaat beheren en het contactpersoon voor PingPongbaas is. De beheerder(s) dient zelf alvast de PingPongbaas app te downloaden en zich te registreren met ditzelfde mailadres, alleen dan kan je ook toegang krijgen tot het dashboard.

Toekomstperspectief
Na de periode van gratis gebruik (drie tot zes maanden) kan de vereniging het systeem blijven gebruiken. Hiervoor is een gebruikerslicentie nodig. Je hebt hierbij de volgende mogelijkheden:
1. Blijven gebruiken van het dashboard voor de verenigingen. Vereniging heeft blijft inzicht houden in speelmomenten op zijn club. Deze functionaliteit blijft kosteloos.
2. Reserveringssysteem (een boeking op afstand maken). Hiervoor is straks een licentie nodig, waarbij we streven de kosten zo laag mogelijk te houden. We hopen spoedig de tarieven te kunnen vaststellen. Aan- en afmelden voor deze licentie kan halfjaarlijks. Met het reserveringssysteem heb je ook de mogelijkheid om tafels (betaald) te verhuren aan bijvoorbeeld niet-leden. Van iedere betaalde reservering gaat 15% naar PingPongbaas ten behoeve van onder andere het promoten van deze mogelijkheid.