fbpx
Selecteer een pagina

 

 

De NTTB hield woensdag 20 augustus in samenwerking met Sportunity een derde webinar over de ontwikkelingen van het PingPongbaas reserveringssysteem. In deze webinar zijn nieuwe ontwikkelingen uitgelicht en zijn de deelnemers (verenigingen) onder andere meegenomen in het betaalsysteem voor het verhuren van hun tafels. Benieuwd ? Verderop in dit artikel vind je de link naar de webinar.

Betaalfunctie beschikbaar in september
Er wordt nog steeds hard doorgewerkt om het reserveringssysteem continu te verbeteren. Op dit moment is de betaalfunctie in ontwikkeling, waarmee het straks mogelijk wordt om als vereniging je tafels beschikbaar te stellen voor verhuur. Zo kun je bijvoorbeeld niet-leden straks eenvoudig ontvangen op de club en een nieuw verdienmodel ontwikkelen. Deze betaalfunctie is naar verwachting begin september live en zal dan beschikbaar zijn voor alle verenigingen die gebruikmaken van het reserveringssysteem.

Reserveren via een webpagina
Zoals eerder al gecommuniceerd zal het binnenkort ook mogelijk zijn om een tafel te reserveren via een webpagina. Hierdoor is het niet meer een vereiste om de PingPongbaas app te downloaden om een reservering te doen. Ook hier wordt nog steeds aan gewerkt en dit zal naar verwachting in begin september live zijn.

Licentiekosten reserveringssysteem
Tot en met december 2020 zal het reserveringssysteem gratis beschikbaar zijn voor alle tafeltennisverenigingen. Om de service en dienstverlening vanaf januari 2021 te kunnen blijven bieden, vragen wij vanaf dat moment een licentiebijdrage. Wil je als vereniging vanaf januari 2021 nog steeds gebruik maken van het reserveringssysteem? Dan zijn de kosten hiervoor € 12,50 per maand. Meer informatie over de voorwaarden hiervan en de speciale kick-off actie (kortingsactie) die hierbij hoort zijn besproken in de webinar.

Bekijk de webinar terug via deze link.

Toegang tot het reserveringssysteem
Maakt jouw vereniging nog geen gebruik van het reserveringssysteem, maar willen jullie dat wel graag? Neem dan even contact op via bazen@pingpongbaas.club. Geef hierbij je naam, je functie binnen de vereniging, het e-mailadres waarmee je een SportID (PingPongbaas account) hebt aangemaakt en de naam van je vereniging op. Wij zorgen dan dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt!

De PingPongbaas app is gratis te downloaden in de App Store of Play Store.